Ficat de prelipcean

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Nu cred că posed un ficat de prelipcean ca să rezist la loviturile grele, de fiară hăituită, ale CTP-ului. Joi seară a fost regal pe canalul lui Teszari, un angajat i-a fost pus la pământ de unul care se îmbracă hipsterește și care se uită ca nebunul. Doar am zis că jurnalismul e meserie dură, nu știi când te poate lovi lipsa de antrenament.

* Dar a meritat Cosminache să devină o țintă vie în calea Popescului turbat? Cam da, ar spune indivizii mult mai echipați decât mine. Echipați deasupra gâtului. Păi, ori facem gazetărie cum trebuie, ori ne batem joc de statele de plată?

* La cererea unor cititori dragi mie care mă urmăresc și pe Facebook, iată ce cred despre noul spot emag. Unul cu Veorica, neapărat. Ne punem imaginația la treabă și o auzim pe nefericită, ca și cum ar fi pe lângă noi: „Aveam 30 de ani când profa s-a oprit și ne-a zis să scoatem câte o foaie de hârtie.”

* Aceeași ființă, aflată ieri pe nu-știu-unde, doar se derulează încet și tulburător o campanie electorală, a spus că vorbitorii de limbă engleză din România nu-și iubesc țara. Ca și cum doctorul în istorie urăște geografia sau nu dă doi lei pe matematică... Or ca găina, care nu poate să-și țină oul, regretă cea mai recentă întâlnire amoroasă cu gălăgiosul ăla de cocoș.

* Veorica e neutră, ca Elveția. Limba maternă n-o vorbește corect, deci nu poate să țină nici cu România.

* Diaconu vorbește într-un clip recent despre perdelele bunicii și e pe locul 2 în sondaje. Dacă bagă ceva și despre capacele de canalizare, iese președinte din primul tur.

* Perdele, ha? Îmi miroase a atac direct la doamna care ocupă în continuare un post bine remunerat la Palatul Victoria. Apropo, Orbane, ce zici, veți trece luni sau se va găsi ceva timp să rezolvați grinda buclucașă a tipului de la Focșani?

* Acel Ion Ștefan de Vrancea pare pe datorie în echipa de miniștri a lui Ludovic. Pe datoria premierului desemnat, altfel nu înțeleg de ce n-ar fi rămas ministru Dănuț Andrușcă.

Citit 1325 ori Ultima modificare Vineri, 01 Noiembrie 2019 17:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.