Niciun pariu nu e sigur, Hamstere

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Torturile în formă de oaie, două la număr, primite de încă ministrul Agriculturii Petre Daea mi-au făcut ziua. Sau zilele. Omul ăsta a fost emoționat, i-au curs lacrimi, în loc să le arunce cu frișcă în cap deștepților care l-au cadorisit. Ar fi mers și o sticlă de șampanie în formă de cormoran, asta sigur l-ar fi isterizat.

* Veorica nu l-a întâlnit pe Dragnea, care a beneficiat de o zi de învoire. Eh, o fi avut agenda plină. Liviu, nu ea.

* Chiar așa, ce vremuri am ajuns să trăim! Un infractor dovedit, închis după ani de chin al instanțelor, să aibă voie la 24 de ore de hoinăreală în spațiul public... Nu-i dedicase în van Irina acel sonet, a fost răsplătită. Cu toate că nu știu dacă mai e neapărat în stare de acea răsplată. Zic și eu, e greu lucrul la service-ul auto de la Rahova, l-or durea șalele.

* N-o înțeleg pe madam care încă ocupă un post bine remunerat la Palatul Victoria: a avut șansa de a-l reîntâlni pe cel care i-a dat un loc de muncă și care a făcut-o celebră. Ascensiunea politică a Veoricăi i se datorează exclusiv mustăciosului: vezi, Hamstere, că niciun pariu nu e sigur? Și Bayern Munchen a încasat-o cu 5-1 în weekend.

* Anuța Birchall a cerut verificări în cazul permisiei lui Dragnea. Cred că-i surâde posibilitatea de a rămâne ministrul Justiției și în Guvernul Orban. Eu aș lăsa-o acolo. Mă rog, eu aș invita-o și la o cafea, dar asta e altă discuție. Aici suntem într-o rubrică foarte serioasă.

* Chiar așa: trece sau nu trece, nu mă iubește sau până și Ponta îi va face o nouă declarație de dragoste lui Ludovic? Astăzi ar trebui să fie învestit noul Executiv. Învestit, fetelor de la știri, nu investit! Băieții cu bolizi, când vor să vă cucerească direct din fața prompterului, investesc în bijuterii pentru voi. Dacă ar învesti în ele, nu le-ați mai răspunde nici la salut. Acum ați reușit să pricepeți diferența?

* Africa de Sud a câştigat Cupa Mondială la Rugby 2019, învingând în finală Anglia. Africa de Nord, în speță România, speră să prindă Europeanul de anul viitor. La fotbal. Și, dacă-mi este permisă o opinie seacă și rece, speră degeaba.

Citit 1150 ori Ultima modificare Duminică, 03 Noiembrie 2019 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.