Geaca și trădarea

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cu o săptămână înainte de votare, s-a îndreptat și vremea. Adică se revine la... Mă rog, încerc să ocolesc anumiți termeni care au fost confiscați pe post de slogan electoral. Hai, România, cum ar striga Cosmin Contra, atunci când nu ratează nimeni de la 11 metri.

* S-au întâlnit ieri niște oameni în Parlament ca să voteze Guvernul Orban. Nu m-a interesat, am fost preocupat să-mi îndes geaca groasă înapoi în șifonier. Cred că am îmbătrânit - frigul vine tot din văzduh, nicidecum de la ordonanțele de urgență. Mai ales când Iordache nu se mai află prin preajmă, în vecii vecilor, amin.

* Ponta a fost trădat de câțiva băieți cu care a înființat un partid născut din trădare. Printre ei, brăileanul Tudose, fost premier care l-a lăsat cu ochii în soare pe șeful Guvernului Japoniei. Dar când l-ai cules de unde l-ai cules, a fost om de comitet? Înseamnă că și-a păstrat reputația, n-ai avea motive să te superi pe el, Victore. Și, vorba aia, ai grijă când pleci la luptă cu brăilenii: s-ar putea s-o cotească pe la Ploiești! Aiurea, am încercat o glumiță, sunt oameni cumsecade, eficienți, n-ai când să te cerți cu ei.

* Prezentă ieri la Mărășești, Veorica a scos cea mai tare perlă: "Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii". Practic, nu știu la ce se referă, însă nu mai e mult până atunci. După turul întâi (sau chiar după cel de-al doilea), va lupta puțin sau nu va mai fi cazul.

* Frate-miu din Spania e pregătit să mă primească, în ciuda amenințărilor unei doamne neconflictuale care a refuzat să-l întâlnească pe cel care i-a oferit o ascensiune politică greu de închipuit.

* Doamna coafată a primit în weekend o sabie-problemă de la filiala arădeană a partidului, mesajul lui Moș Crăciun de ocazie fiind fără echivoc: "Să tăiați la propriu și la figurat tot ce trebuie tăiat!" Aoleu, dar nu cumva ne-a porționat elanul și speranța? E deja tocită sabia aia.

* Veste bună, aproape de necrezut: la echipa de fotbal Dinamo s-au dat salariile. Abia acum poate să mai scadă euro în raport cu moneda autohtonă. Bursele aici se uită mai întâi, în curtea maidanezilor din Șoseaua Ștefan cel Mare și Sfânt.

Citit 1084 ori Ultima modificare Luni, 04 Noiembrie 2019 16:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.