Neconflictuala, bala, portocala

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Cântecul ultimelor zile este "neconflictuala, bala, portocala", din cor făcând parte și unii dintre colegii doamnei premier interimar. Fost deja, fi-r-ar, mă obișnuisem cu ea.
* Se zvonește că luni seară, după buclucașul vot din Parlament, Veorica a fugit repede la birou ca să-și șteargă contul de Solitaire. Să nu aibă aibă Orban creștere economică din cauza ei. Sau datorită, madam, iertați-mi gramatica nefinisată!
* Cel mai câștigat român, din punctul meu de vedere, este acel șofer de la Palatul Victoria care, de ieri dimineață, nu trebuie s-o mai care pe posesoarea cocului neconflictual.
* Și a venit Șică Mandolină, cum îi spun prietenii lui Ludovic, e cineva mult mai responsabil la pupitru, cu toate defectele sale. Situația este, însă, dramatică. Românii au ajuns într-un punct fără precedent, până și Groapa Marianelor pare un pisc: Orban e lăudat pentru că a vorbit liber de la tribună, fără să recite de pe foaie...
* Șeful statului, mândru de instalarea unui Executiv pe inima sa, a luat loc la prima ședință de Guvern condusă de Șică. A stat numai două minute. Probabil că-l grăbea telegondola - pleacă și astea numai la ore fixe.
* N-a fost soluționată problema ministrului focșănean devenit vedetă grației unei grinzi. A intrat în Palatul Victoria cu un mare guturai, iar premierul recent instalat riscă ditamai gripa. Chiar atât de dator să-i fie partidul, nu putea fi înlocuit cu altcineva?
* Grinda lui Ion Ștefan poate să facă minuni pe altă parte: dirigintele de șantier puțin distrat care i-a modificat casa de la 73 de metri pătrați la aproape o mie de metri la fel de pătrați ne-ar putea băga peste noapte în Schengen. Să greșească și el voluntar o grindă din arhitectura Uniunii Europene și n-o să ne mai controleze vameșii la papornițe când vom pleca la Paris.
* Un primar din județul Alba s-a amendat singur, după ce și-a modificat acoperișul fără a deține autorizație. Merita mai mult, putea și el să fie ministru lângă Ștefan de la Vrancea.

Citit 971 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 16:34

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro