Neconflictuala, bala, portocala

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cântecul ultimelor zile este "neconflictuala, bala, portocala", din cor făcând parte și unii dintre colegii doamnei premier interimar. Fost deja, fi-r-ar, mă obișnuisem cu ea.

* Se zvonește că luni seară, după buclucașul vot din Parlament, Veorica a fugit repede la birou ca să-și șteargă contul de Solitaire. Să nu aibă aibă Orban creștere economică din cauza ei. Sau datorită, madam, iertați-mi gramatica nefinisată!

* Cel mai câștigat român, din punctul meu de vedere, este acel șofer de la Palatul Victoria care, de ieri dimineață, nu trebuie s-o mai care pe posesoarea cocului neconflictual.

* Și a venit Șică Mandolină, cum îi spun prietenii lui Ludovic, e cineva mult mai responsabil la pupitru, cu toate defectele sale. Situația este, însă, dramatică. Românii au ajuns într-un punct fără precedent, până și Groapa Marianelor pare un pisc: Orban e lăudat pentru că a vorbit liber de la tribună, fără să recite de pe foaie...

* Șeful statului, mândru de instalarea unui Executiv pe inima sa, a luat loc la prima ședință de Guvern condusă de Șică. A stat numai două minute. Probabil că-l grăbea telegondola - pleacă și astea numai la ore fixe.

* N-a fost soluționată problema ministrului focșănean devenit vedetă grației unei grinzi. A intrat în Palatul Victoria cu un mare guturai, iar premierul recent instalat riscă ditamai gripa. Chiar atât de dator să-i fie partidul, nu putea fi înlocuit cu altcineva?

* Grinda lui Ion Ștefan poate să facă minuni pe altă parte: dirigintele de șantier puțin distrat care i-a modificat casa de la 73 de metri pătrați la aproape o mie de metri la fel de pătrați ne-ar putea băga peste noapte în Schengen. Să greșească și el voluntar o grindă din arhitectura Uniunii Europene și n-o să ne mai controleze vameșii la papornițe când vom pleca la Paris.

* Un primar din județul Alba s-a amendat singur, după ce și-a modificat acoperișul fără a deține autorizație. Merita mai mult, putea și el să fie ministru lângă Ștefan de la Vrancea.

Citit 1289 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 16:34

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.