Curățenia de doamnă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Benny Hill e copil fără școală pe lângă glumițele nevinovate ale Veoricăi. A anunțat ieri că partidul din care face parte va constitui un grup care va monitoriza activitatea Guvernului pentru a preveni "abuzurile". Îți vine să crezi, Iordache?

* Dar dumitale, Nicolicea? E stand-up cu milioane de spectatori; uneori am impresia că doamna chiar ne ia la preț de matineu. N-o cunoaște gramatică, dar la orele de artă teatrală a participat. În primul rând.

* Un român din Londra arată cât de ușor se dezlipește autocolantul "votat". Numai probleme ne fac ai noștri de peste hotare, diaspora e pusă pe rele, vrea să scoată la lumină gunoiul de sub preș...

* Președintele AEP, Constantin Mitulețu-Buică, susține că "nu are cum să existe nicio fereastră în vederea fraudării votului". Ca replică la descoperirea diasporezului care se dă deștept. Din afirmația sa nu înțelegem decât că-l cheamă Mitulețu-Buică.

* O doamnă aflată în campanie, ajutată de o bună prietenă, a vizitat recent un spital din Focșani și s-a pozat cu câțiva nou-născuți în brațe, situație măcar imorală, dacă nu și ilegală. Totuși, conducerea instituției spitalicești se disculpă după vizita Veoricăi: "Bebeluşii nu erau proaspăt născuţi, aveau peste trei zile". Ah, așa spuneți, ăia trecuți de trei zile sunt ditamai golanii, cred că știu și câteva înjurături.

* România se numără printre țările din Uniunea Europeană în care se fură cele mai puține mașini. Surprinzător? Haideți să-i întrebăm pe cetățenii germani! Nu și pe bulgari.

* Nu mă așteptam la așa ceva. Președintele Mensa România anunță sec: "Mulți români cu un coeficient înalt de inteligență aleg să plece din România". N-are cum, bre, pe unii i-am văzut candidând la președinție.

* Ludovic Orban, noul premier al republicii, anunță începutul curățeniei de toamnă. Sau de doamnă, aș putea adăuga: "Mă aștept să fac febră musculară de la semnat demisii. Să terminăm cu pilăraia!". Să nu ne trezim cu următoarea completare: terminăm repede cu pilăraia lor, ca să începem cu pilăraia noastră.

Citit 1225 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.