Curățenia de doamnă

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Benny Hill e copil fără școală pe lângă glumițele nevinovate ale Veoricăi. A anunțat ieri că partidul din care face parte va constitui un grup care va monitoriza activitatea Guvernului pentru a preveni "abuzurile". Îți vine să crezi, Iordache?
* Dar dumitale, Nicolicea? E stand-up cu milioane de spectatori; uneori am impresia că doamna chiar ne ia la preț de matineu. N-o cunoaște gramatică, dar la orele de artă teatrală a participat. În primul rând.
* Un român din Londra arată cât de ușor se dezlipește autocolantul "votat". Numai probleme ne fac ai noștri de peste hotare, diaspora e pusă pe rele, vrea să scoată la lumină gunoiul de sub preș...
* Președintele AEP, Constantin Mitulețu-Buică, susține că "nu are cum să existe nicio fereastră în vederea fraudării votului". Ca replică la descoperirea diasporezului care se dă deștept. Din afirmația sa nu înțelegem decât că-l cheamă Mitulețu-Buică.
* O doamnă aflată în campanie, ajutată de o bună prietenă, a vizitat recent un spital din Focșani și s-a pozat cu câțiva nou-născuți în brațe, situație măcar imorală, dacă nu și ilegală. Totuși, conducerea instituției spitalicești se disculpă după vizita Veoricăi: "Bebeluşii nu erau proaspăt născuţi, aveau peste trei zile". Ah, așa spuneți, ăia trecuți de trei zile sunt ditamai golanii, cred că știu și câteva înjurături.
* România se numără printre țările din Uniunea Europeană în care se fură cele mai puține mașini. Surprinzător? Haideți să-i întrebăm pe cetățenii germani! Nu și pe bulgari.
* Nu mă așteptam la așa ceva. Președintele Mensa România anunță sec: "Mulți români cu un coeficient înalt de inteligență aleg să plece din România". N-are cum, bre, pe unii i-am văzut candidând la președinție.
* Ludovic Orban, noul premier al republicii, anunță începutul curățeniei de toamnă. Sau de doamnă, aș putea adăuga: "Mă aștept să fac febră musculară de la semnat demisii. Să terminăm cu pilăraia!". Să nu ne trezim cu următoarea completare: terminăm repede cu pilăraia lor, ca să începem cu pilăraia noastră.

Citit 927 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2019 16:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro