Burți de râs cu polițistul

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Ritual satanic la Giurgiu (e nume de blockbuster care să parodieze orice), acolo unde niște câini latră ca să se audă până la Primăria Generală a Capitalei? La așa ceva nu s-ar fi așteptat nimeni - autostrăzi nu avem, dar ritual de acest gen, da.

* Orban s-a apucat de tăieri, defrișează acolo unde miroase a nume de foști politicieni. Și de actuali cu o reputație pătată. Pică și amantele, aproape că-mi vine să cred că Ludovic i-a fost aproape toată viața fidel soției sale. Bine, n-am nicio îndoială.

* Dar și băiatul lui Adrian Năstase să aibă de suferit? Nu mai zic de cel al lui Buzatu de la Vaslui... Dacă aceste beizadele și-ar fi demonstrat la un moment dat competența? Poate peste ani, decenii. Urât ne pleacă anumite creiere din aparatul de stat.

* Premierul chitarist a convocat comandamentul de iarnă la Palatul Victoria, deși afară sunt 25 de grade Celsius. Eh, de ne-am înzăpezi în acorduri de Santana, ce bine ar fi!

* Noul ministru de Interne le cere polițiștilor să nu se mai ascundă ca să prindă șoferi și să le zâmbească cetățenilor. Abia aștept să fac o burtă de râs când mă voi întâlni cu un reprezentant al legii, am și niște bancuri bune de împărțit.

* La câți copaci de pe marginea drumului au dispărut, nici nu mai au unde să se ascundă băieții de la Rutieră. Așadar, ca să vedem mașinile-radar, ar trebui să ne apucăm de reîmpăduriri.

* Focșăneanul Ștefan de la Ministerul Dezvoltării, alias băiatul cu grinda, afirmă că bugetul instituției pe care o conduce este cu 66 la sută mai mic decât cel real. Incredibil, și aici s-a făcut o greșeală. Cred că e de la căpriori de data asta.

* E acest Mister Bean al noului Executiv stimabilul Ion Ștefan de la Vrancea. Suntem oarecum debusolați ca după schemele propuse de Dragnea, înțesate de Andrușci, Antoni, Daea și alții, să ne bucurăm acum doar de o figură pitorească. Îmi vine să-i trimit un e-mail, să-l apelez pe Facebook, ca să ne mai dea câte o perlă, o bazaconie.

Citit 1328 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 17:33

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.