Vine Orlando cu banii?

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Firea de la Capitală a declarat ieri, după ieșirea de la urne, că a votat pentru oprirea măsurilor de austeritate. Adică, la ce s-a referit, aduce Orlando banii ăia înapoi?

* Apoi, la nici măcar o oră distanță, a afirmat și cetățeanul Fifor, care i-a cărat poșeta Veoricăi, că a votat împotriva oricărui proiect care ar putea pune în pericol siguranța cetățeanului. Acum deja e clar: Orlando aduce toți banii înapoi.

* Ne rămâne să mergem după Orlando, doar i-au făcut reclamă frumoasă colegii de partid. Ah, nu, nici vorbă să stăm să-l așteptăm cu fondurile. Cine știe pe unde fuge și ăsta? De Sebastian Ghiță n-a mai auzit nimeni nimic, iar Elena Udrea nici nu știe pe unde mai e Costa Rica.

* La o secție de votare din orașul Galati s-a prezentat o singură persoană, la fel ca la alegerile europarlamentare. Cu alte cuvinte, acea persoană este în regulă și va ieși la vot și în turul al doilea. Așa să-l ajute Sfânta Putere de Convingere! Speră să nu prindă vreo coadă astronomică.

* Dar ce ziceți de fostul ministru al Energiei din guvernul PSD-ALDE, Toma Petcu? Domnia sa a fost sancționat contravențional cu avertisment, după ce a postat pe Facebook o imagine cu buletinul de vot, postare pe care a șters-o după câteva minute. Atât voiam să întreb: de ce avertisment, omul era calificat pentru ditamai amenda?!

* Degeaba s-a răstit noul ministru de Interne la polițiști, sugerâdu-le intransigență. Dacă subsemnatul ar fi comis-o în acest fel, acum și-ar fi vândut mașina (e bătrânică de acum, d-asta am vrut s-o fac de baftă) ca să nu se trezească lovit de penalități.

* Un primar din Constanța, la fel de deștept ca durduliul de Toma Petcu, a fost surprins în timp ce-i dădea bani unui președinte de secție de vot. Ăsta e mai amărât, ar putea să facă și închisoare. Depinde, totuși, din ce partid provine.

* Altfel, de mâine-poimâine, vom fi concentrați și mai tare pe turul secund de scrutin. D-asta nici nu mai ninge în noiembrie, așa cum se întâmpla în copilăria mea.

Citit 1087 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 17:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.