Telenovela dezbaterii

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Treaba cu întâlnirea face to face Klaus - Veorica devine o telenovelă, mai ales pe rețelele de socializare. Eu, de pildă, propun să facă dezbatere Ninel Peia cu unul dintre vecinii lu' Cumpănașu. Asta apropo de dorința lui Orban de a ieși la luptă televizată cu fostul premier.

* Cred că accept oferta de dezbatere pe care mi-a lansat-o Irina Shayk. Deși am mulți prieteni care s-ar fi dus în locul meu.

* Mi se șoptește că Veorica se pregătește intens pentru dezbatere. Ieri a învățat litera M. Și n-are legătură cu forfota de la cel mai recent CEx, ședință în care bărbatul Olguței i-ar fi spus așa cum o apelează oamenii de rând. Și excesul de sinceritate dăunează.

* La ieșirea din ședința social-democraților, Dăncilă a negat conflictul cu Manda, însă i s-a văzut o dihanie de ceas de aur. E părerea specialiștilor. Ar costa, notează aceștia, cât o sută și ceva de pensii din România. Aspectul mi se pare mai important decât acea dezbatere care mai degrabă nu va exista.

* Iar orologiul de mână al neconflictualei nu e trecut în declarația de avere. Eh, să vedem ce va spune Iohannis în acea dezbatere despre acest subiect. Dar nu ne va zice, că nu se va duce...

* Gabriela Firea este de părere că lui Dragnea îi stă bine fără mustață. La pușcărie. Ce nuanță, unde s-o fi gândit nevasta lui Pandele de la Voluntari? Fără hamster, dar în libertate, l-ar fi prins bine? Hm, cam nefericită utilizarea verbului prins. Data viitoare voi fi mai vigilent.

* Cozmin Gușă, care abia intrase în partidul social-democraților, a fost aruncat pe geam. Dar va reintra pe ușă, ca lorzii. Să vedem dacă își va schimba iarăși numele televiziunii. Poate vom fi ademeniți cu Realitatea Plus Plus. Sau Plus Minus.

* M-am destăinuit și în on-line că țin de vreo săptămână sub observare un laptop de la un anumit retailer (nu-l pomenesc, o fi având contract cu publicația care îmi găzduiește literele exhibate de tărtăcuță), care, cu prilejul sărbătorii de black friday, s-ar putea ieftini. Ieri am constatat că trăsnaia cu taste și webcam s-a scumpit cu 200 de lei. I-or fi făcut upgrade, mă gândesc, dar eu îl voiam așa.

Citit 1159 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 16:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.