Ce ne trebuie?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Sâmbătă, în trafic aflându-mă, am zărit cum un cetățean posesor al unui autoturism înmatriculat în Brăila a aruncat pe geam recipientul unei cafele de tonomat. I-am făcut flash-uri, nu l-am fotografiat, căci noul Cod Rutier îmi interzice acest lux, dar netrebnicul a călcat accelerația și dus a fost. Iar nouă ne trebuie dezbateri la televizor.

* Ursul agonizând pe marginea unui drum național, ca urmare a unui accident rutier, este brand de țară, chiar dacă nu ne convine acest lucru. Bănicioiule, la fel s-a întâmplat cu victimele de la Colectiv. N-avem nevoie de străini, spitalele românești și specialiștii noștri se vor ocupa de cei arși, spunea nefericitul revenit peste noapte în politică. Animalul din Harghita a zăcut zece sau douăsprezece ore în șanț deoarece se pasa responsabilitatea, cum facem cu talent în epoca post-decembristă.

* Veterinarul din zonă era lipsit de tranchilizante, e una dintre explicațiile oficiale. La fel, spitalele nu au spirt și vată, polițiștilor le mai trebuie carburant ca să plece în urmărirea nelegiuiților (urăsc acest termen, nu știu de ce naiba l-am folosit), dar nouă ne trebuie dezbateri la televizor. Nene, suntem fix ca indivizii care ne conduc.

* Cel mai recent derapaj al Olguței de la Craiova trebuie ignorat. Fata se trage din fostul PRM; pe lângă ea, alții de prin partid sunt ceai de mușețel și borș de putină.

* S-a mai dus o campanie de calificare la un turneu final. La fotbal mă refer, naționala României având șanse la fel de mici și în barajul care se va disputa în primăvară. M-aș întreba atât: ce l-o fi recomandat pe Contra să ocupe funcția de selecționer? Nici măcar discurs nu are, este agramat, coleric în orice împrejurare... Pedagog? S-avem pardon, dar este plătit cu aproape 33.000 de euro pe lună. Ah, la asemenea lefuri, n-aș vrea să mai aud că statul nu investește în infrastructura fotbalistică. 

* Câțiva poștași din Vrancea sunt acuzați că fac campanie pentru PSD. Ei le spun oamenilor că nu vor mai fi bani de pensii dacă votează cu PNL-ul. Nu știu dacă e singurul motiv pentru care mi-aș dori ca Poșta Română să fie reorganizată. Nu neapărat faliment, dar orișicât.

Citit 924 ori Ultima modificare Duminică, 17 Noiembrie 2019 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.