Reconversie, te halesc!

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Sacrificarea porcilor în gospodării se mai poate face numai sub supravegherea unui veterinar, stabilește o directivă a Ministerului Agriculturii. Precizare fundamentală: Petre Daea era vârf de lance la minister, ca să nu ne trezim iarăși cu episoade triste de fake news. Avem următoarele probleme:
1. Așa cum veterinarul din Harghita s-a scuzat că nu dispune de tranchilizante, punând și el umărul la drama ursului lăsat în plata Domnului mai bine de zece ore, medicul de animale din sate (acolo unde există o asemenea entitate) se va scuza că nu-i permite agenda. Bă, programările se fac din vară!
2. Vei ajunge mai repede la neurochirurg decât la veterinar. Doar o pilă te va salva, altfel vei vedea șoriciul abia prin aprilie.
3. M-aș face veterinar, e deja meserie de prezent continuu, însă e nevoie e confirmarea premierului Ludovic Orban. Să nu-l pună încornoratul să schimbe legea abia acum, când mi-am pus cu adevărat problema reconversiei profesionale...
4. Cei care n-au avut niciodată și care nici nu intenționează să sacrifice porci au nevoie de un sfat. Și ei trebuie să se situeze undeva în raport cu acest subiect. Unde i-am putea planta?
* Conform unui studiu, românii pierd opt luni din viață din cauza poluării, situându-se peste media din Uniunea Europeană, care este de 5,7 luni. Calculul este făcut de oameni de ştiinţă din toată lumea, într-un raport care evaluează impactul schimbărilor climatice şi al poluării asupra sănătăţii. Slavă Cerului că trăim în Galați, cândva o capitală a smogului... Mai vrei aer poluat în 2019? Du-te, dragă, la Brașov, Iași, Cluj-Napoca, nu căuta între Țigline și Mazepe!
* Un paznic din Iaşi care se lupta cu hoţii de fier şi striga după ajutor a fost amendat de un poliţist. De ce? Întrebare nefericită. Omul legii (sanchi, sintagmă perimată) a considerat că cel aflat la ananghie ţipă prea tare. Să se afle dacă milițianul are capacitatea de a-i egala decibelii! Ar fi o variantă la îndemână.

Citit 842 ori Ultima modificare Luni, 18 Noiembrie 2019 16:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro