Rebranduire. Nu și recalificare?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Tăriceanu a înregistrat un clip video prin care îi transmite simpatizantului ALDE să decidă singur pe cine votează. Se aude că i-a vorbit cu dumneavoastră.

* Îmi plac foarte mult glumele cu și despre Tări. E un soi de Cumpănașu cu mai multă experiență sau, dacă dorește cineva din public, un Ninel Peia cu mai mult umor. Involuntar.

* Auzi la el, e sub linia de plutire, însă transmite mesaje de mobilizare la vot. Ar fi trebuit să candideze, scrutinul de anul acesta e mai trist fără figura lui Călin pe afișe.

* Pe șeful Termoenergetica îl cheamă Burghiu. Hă, și se întreabă unii - mai ales bucureștenii, doar nu și cei din Vaslui - cum de-s găurite conductele în București?

* Veorica nu putea încheia campania în liniște. Au descoperit jurnaliștii că distinsa neconflictuală s-a semnat "bucătar-șef" în scrisoarea prin care susținea OUG 13 în Parlamentul European. Mai exact, "Chef of the Romanian S&D Delegation", care înseamnă bucătăreasa partidului dărâmat de la guvernare. Bine, dar doamna era bine cu matematica, nu cu engleza.

* Ministrul de Interne Marcel Vela intenționează să schimbe numele Poliției Române: "Vreau rebranduire". Și la slogan s-ar putea umbla, domnule ministru, că e haioasă rău de tot aia cu siguranță și încredere. Te bușește sângele pe nas, ar adăuga nefericiții de la Vâlcea, umiliți de interlopi. Rebranding? Nu-i destul, s-ar impune și o recalificare.

* Un taximetrist din Rusia a fost bătut de o femeie din cauza tarifului prea mare. Individa i-a furat și mașina. Eh, nu-i văd bine pe compatrioții care se uită lung la clientul care i-ar solicita pentru două stații de autobuz. Rusoaica poate fi oriunde.

* Federația Română de Fotbal a anunțat salariul uriaș pe care este gata să i-l ofere viitorului selecționer. Ar fi vorba de un mizilic de 500.000 de euro pe an... Ce ghinion pe capul celui care va ocupa locul lăsat liber de Contra: nu poate să antreneze gratis în țara lui, băi nene!

Citit 1240 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2019 15:09

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.