Mai mergea un pic de încălzire globală

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* N-are rost altceva, duminică trebuie să ieși la vot, chiar dacă n-a existat dezbatere, chiar dacă n-a intrat în turul doi favoritul tău (e doar o ipoteză, de unde să știu că tu chiar ai crezut în șansele lui Cumpănașu?). Va ninge și te descurajează? Gândește-te că se apropie luna decembrie... Vrei să fie iarnă toată viața ta?
* E nostimă reacția românilor odată cu schimbarea temperaturilor din țară. Vaaai, ce cald este, ne spuneam până acum două zile, iar astăzi ne gândim că nici încălzirea globală nu este de lepădat. Cu toate că asta ar însemna să facem o salată de noțiuni. Nene, tocmai din cauza creșterii temperaturii planetare se poate face noiembrie în luna iulie. Mă rog, nu te interesează, atunci te vei afla în Bali, pe plajă.
* Naționala de fotbal a României a picat cu Islanda în semifinalele unui play-off care ne-ar putea califica la Euro 2020. Ne-ar putea califica, nu e obligatoriu să și jucăm la turneul final care va fi găzduit și de București. Se poate spune că ăștia de la federația lui Burleanu sunt norocoși: în martie, când vom fi eliminați de nordici (asta arată calculele), va fi o babilonie politică în republică de n-o să mai conștientizăm excluderea de la masa bogaților. Când o să vezi că lupta pentru putere nu mai ține cont de nicio regulă, n-o să-ți mai pese că mingea de fotbal de la Europene o să atingă exclusiv glezne străine pe Arena Națională.
* Românii au căutat cel mai des pe Google, în acest an, informații despre serialul „Game of Thrones”, despre Facebook, Simona Halep sau Liviu Dragnea, potrivit unui studiu realizat de o agenție de profil. Ar fi bine ca unii dintre ei să aibă altceva de făcut duminică. Ah, era doar o modestă figură de stil, nicidecum nu îndemnam poporul să boicoteze evenimentul de pe 24 noiembrie.
* Un bărbat din județul Bistrița-Năsăud a aflat din întâmplare că a câștigat 17 milioane de lei la Loto. Mă rog, cel care a redactat știrea nu cunoaște deloc cultura, cutumele zonei. Un ardelean va afla tot timpul după devalorizarea monedei, eventual după denominare, că i-a pus Dumnezeu mâna în cap.

Citit 1037 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2019 18:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.