Carbohidrații fac mult rău

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Liberalii nu vor tăia pensiile și salariile, cum se bârfea în campania electorală, dar nici nu vor opri activitatea Secției Speciale. Eh, nimic nu vă convine, băi românilor, ca să împrumut o sintagmă dragă domnului Cumpănașu.

* Predoiu este în fruntea organigramei Ministerului Justiției și deja își atrage multe antipatii. Cred că nici Tudorel nu devenise atât de acru în agora după numai două săptămâni de mandat. Mai mult decât atât, Guvernul lui Ludovic pare să piardă mult smalț - eu aș fi intrat echipat în tablă în Palatul Victoria, măcar să nu fie așteptări mari din partea mea. N-am chip și nici scriitură de cavaler.

* Ciolacu și apropiații săi - ca să nu creadă cineva că am uitat de social-democrați - sunt foarte interesați de filmul "Airi Șmen" lansat acum două zile de Netflix.

* Apropo de PSD, înțeleg că au venit unii cu ideea tembelă de schimbare a numelui și a siglei partidului. Ceva mai neinspirat n-ar fi fost în stare să propună nici coana Veorica, dar îmi aduce aminte de o situație similară petrecută acum 13-14 ani. Realizam în tandem cu un prieten programul de dimineață la un post de radio local, emisiunea avea succes, se vorbea peste tot despre noi, iar patronul, un politician descurcăreț, vine într-o dimineață cu o sugestie de șapte stele: "Băieți, felicitări pentru show-ul pe care-l faceți! Am o idee. Nu vreți să schimbați numele emisiunii?" Util individ, mereu a fost așa.

* Am o întâmplare și de la supermarket, unul nu chiar oarecare. Până la casă mai aveam o persoană, o doamnă cam la 50 de ani. Cumpărase o pâine al cărei cod de bare era cam șters. Fată, mă tot chinui cu pâinea asta, îi strigă peste umăr casiera unei colege pregătite să iasă din tură. Da, mai bine s-ar împușca cu ea în cap, vine replica-tăvălug a acesteia din urmă. Cine, fată?, se arată prima nedumerită și este luminată instantaneu: Ăia cu pâinea, fată!

* Carevasăzică, am fost martorul unei lecții în direct despre cât de mult rău pot face carbohidrații. Doamna aflată între cele două casiere nu era la dietă, a luat pâinea.

Citit 1298 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2019 17:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.