Mătreața color a lui Bădălău

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Bună asta, nu-i așa? Termoenergetica, un fel de RADET modern, le transmite spitalelor bucureștene să-și ia măsuri alternative câtă vreme conștientizează că sunt racordate la o rețea veche de 52 de ani. Nu te supăra pe oamenii atât de inhibați intelectual, fă ceva și află dacă nu s-ar putea să vină alții în punctele-cheie ale statului. Desigur, ți se va răspunde că nu mai există forță de muncă pentru posturile călduțe rezervate neamurilor și amantelor.
* Doriți ceva despre Bădălău, băiatul mamii? N-ar fi prea multe de spus, bărbatul vopsit la păr ca cel mai efeminat reprezentant al sexului puternic și amărui a jignit iarăși Diaspora. S-au supărat până și colegii săi din PSD. Bădălăule, schimbă varul lavabil de pe tărtăcuță, faci mătreață color, boss! 
* S-a tras la sorți programul pentru Campionatul European de fotbal care se va ține și în țara noastră. Fără țara noastră. De fapt, fără echipa țării noastre. O spun fără căldură. În București.
* Se va dovedi că nu vom juca la turneul final la care și o echipă de cartier ar fi avut loc. Sunt destule poziții, acesta e motivul. Dar noi, Batman, Batman, am defilat cu un selecționer care nu câștigase nici măcar o competiție demonstrativă.
* Ah, să nu uit. Ryde, băiatul de origine nordică instalat ca antrenor al naționalei feminine de handbal a României, e o glumă proastă. Mai mare decât aia cu domnul Contra. Măcar formația asta e onorată de prezența unei sportive, Cristina Neagu, care a fost desemnată câțiva ani cea mai bună de pe planetă. Se lipește de minune o parafrază care să mai înece amarul după debutul groaznic de la Mondialul handbalistic din Japonia: Ryde ciob de oală spartă.
* Apropo, niponii le-au interzis fanilor români să intre cu două tobe în sala de competiție. Le-ar fi motivat că s-ar atinge o limită de zgomot intolerabilă, că mai sunt și cetățeni de pe lângă sală care au nevoie de liniște, d-astea, treburi de națiuni mega-civilizate. În schimb, noi ne-am permis să-l lăsăm pe premierul Japoniei slobod pe la Muzeul Satului, acolo unde s-a ales cu ditamai lingura de lemn. Și cu o bâtă de baseball de la meșterii populari, să nu-mi spuneți că a refuzat-o...

Citit 868 ori Ultima modificare Duminică, 01 Decembrie 2019 19:24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro