Criză mondială. De medicamente

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Spunea cineva, în treacăt, că spiritul PRM a sucombat, că nici măcar Olguța Vasilescu nu mai poate să țină o reprezentație ca pe vremuri. Și măcar știam de unde să-l luăm pe Vadim Tudor, bașca era și distractiv... Eh, Gabriela Firea, ca să mă întorc în zilele noastre, e întruchiparea pungii de venin care se spărgea mereu în discursurile devastatoare ale fostului parlamentar și candidat la prezidențiale.

* Am râs, când a fost cazul, de informațiile oficiale din declarația de avere a lui Ludovic Orban, mi-au ieșit câteva glume decente (am fost considerat și propagandist pesedist, am scris despre asta), nicidecum n-am făcut referire la jihad, bar de negri și whiskey, așa cum a reacționat nevasta lui Pandele de la Voluntari. Sunt puține spitale de specialitate în România, iar după pacienții aflați în suferință nu umblă nimeni.

* Nu cred că e vreo surpriză: doamna Găbița și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar general al Capitalei. Și-l va obține, căci nu va exista vot în două tururi, iar diaspora îi va lăsa pe cei de-acasă în rolul principal. Deoarece nu se poate altfel, a nu se considera că ironizez această forță post-decembristă a României. Ah, să nu uit: Opoziția va avea douăzeci și șapte de candidați anti-Firea. De ce 27? Puteam spune patru, ar fi avut același efect.

* Iarăși s-a extaziat țara după un meci, de ca și cum am fi devenit campioni mondiali, cu toate că nu învinseserăm o mare forță, și ne-am topit după eșecul de ieri dimineață cu Rusia. Rămânem cu o mare sportivă, Cristina Neagu, și cu o droaie de amploaiați care se feresc de stropi. Stau la umbră, deși scandal ca anul acesta nu țin minte să fi existat: nenorocirea cu dopajul de la clubul Corona Brașov ar fi trebuit să trimită acasă multe caractere din fenomen, inclusiv pe șeful federației. Tot Neagu e de vină: dacă le-ar fi păruit de una singură pe alde Natașa, băieții de la FRH și-ar fi umflat corespunzător prima de calificare.

* O banană lipită cu bandă adezivă pe un perete și vândută pentru 120.000 de dolari a fost mâncată sâmbătă la târgul de artă Art Basel din Miami. Ce să ne mai ascundem, urmează o nouă criză mondială. De medicamente.

Citit 1272 ori Ultima modificare Duminică, 08 Decembrie 2019 17:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.