Sfârșitul constipației politice

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Frizerul nebun al planetei lovește din nou. Nu i-a ieșit cu Veorica în România, dar s-a lipit la un succes dement cu Boris Johnson. Iar Marea Britanie, după o constipație politică de neînțeles, va ieși din Uniunea Europeană. Brexit devenise un subiect antipatic.

* Iohannis a comentat ieri că votul din United Kingdom a ieșit cum trebuie pentru românii din peninsulă. Serios? Am crezut că doar la referendumul pe justiție n-a nimerit cuvintele.

* Premierul Orban l-a numit secretar de stat la Finanțe pe Mironel Panțuroiu, cetățean implicat în scandalul imobiliar Terra Residence (căutați detaliile pe Google, n-am destul spațiu la dispoziție!). N-aș râde prea tare, e numele omului, părinții săi poartă culpa – după ce te cheamă Panțuroiu, ți se spune la botez Mironel? Dar e o situație particulară. Are, conform actelor de identitate, un diminutiv și augmentativul care l-a ajutat să-și augmenteze veniturile. Bașca, obrazul.

* Greta Thunberg e noul Messi? Păi, să fii desemnată Persoana Anului când ești încă Under 17, cum s-ar exprima comentatorii de sport de la noi... Zic și eu.

* Iar doamna Merkel a fost aleasă cea mai puternică femeie și în topul Forbes din 2019, adică pentru al nouălea an consecutiv. Abia după ce se va retrage din politică, vor putea spera și câțiva bărbați la titlul de... cea mai tare reprezentantă a sexului frumos.

* N-am apucat să-mi dau cu părerea vizavi de estetica domnișoarei care a pus mâna zilele trecute pe ștergarul ăla ștanțat cu Miss Univers. Nu-mi place, cred că nu e cea mai frumoasă din Univers, ca să folosesc un mod ștrengăresc de exprimare, și mă tem că la concursurile de frumusețe de pe Terra se face mai multă politică decât pe Kisseleff. Ce-i acolo? E sediul central al PSD-ului, unde se țin CEx-urile de pomină.

* Peste 70 de persoane au fost înșelate de un prahovean care a vândut bilete false la festivalurile Untold și Neversea. Dacă ar fi încercat, bieții de ei, să-și ia bilete la teatru sau la operă, n-ar fi avut parte de un asemenea necaz.

Citit 1335 ori Ultima modificare Vineri, 13 Decembrie 2019 16:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.