Înfiez, m-aș face bogat

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Dublarea alocațiilor pentru copii ar trebui considerată o veste grozavă de către românii care au plecat de multă vreme din țară. Mă refer la cei pe care încă îi mai bătea gândul revenirii pe plaiurile natale.

* Se spune că proiectul umflării alocației i-ar fi aparținut unui parlamentar liberal și că această chiftea electorală a fost preluată de social-democrați cu tema precisă de a pune presiune pe bugetul pe care trebuie să-l gospodărească Orban și ai săi. Asta-i vorbăraie, mie să-mi spuneți unde mai găsesc doi-trei copii de înfiat! Bogat mă fac, nenorocit de bogat, promit să nu fac un pas în lateral.

* De bun-simț este și următoarea sugestie: fondul clasei și fondul școlii, care în mod normal nu există, ar trebui mărite. Sau ajustate, ca să pară că mai am un pic de suflet.

* Părinții tineri care au ajuns la șase-șapte țânci în bătătură n-au motive să dea înapoi. Această frază merită descusută de jupânii din copywriting. Aștept felicitările, masa și dansul.

* Aș reveni la o glumiță mai veche, una testată inclusiv de cel mai cunoscut viceprimar al Galațiului, aia cu Iohannis care ar fi comercializat copilași. Cum ar veni, și-a bătut joc de o super-afacere.

* Apropo de șeful statului, a rămas în prag de sărbători de iarnă fără purtătoarea de cuvânt. Mădălina Dobrovolschi și-a prezentat demisia. E genul de informație cu gluma inclusă, n-ai cum să explici poanta. Rămâne de văzut dacă postul va fi acoperit de altcineva.

* Draga de Mădălina, o femeie foarte vioaie, ar fi fost foarte utilă măcar în preajma Crăciunului. Păi, nu pentru împodobirea bradului era pe la Administrația Prezidențială?

* O doamnă Postelnicescu și un cetățean pe nume Vișinel au fost excluși sau doar suspendați din Uniunea Salvați România. Bine, mai sunt câțiva, dar aceste nume mi-au atras în mod deosebit atenția. Carevasăzică, d-aia a pierdut USR-ul alegerile, din cauza Postelniceascăi și a lui Vișinel? Bravo, să le fie retrasă și cetățenia, să se facă ordine, să avem liniște, noi, cetățenii, vorba lui Trandafir dintr-o arhicunoscută serie de filme de epocă.

Citit 1740 ori Ultima modificare Joi, 19 Decembrie 2019 18:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.