Războiul vasluian

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Dacă tot îți pasă de natură, de ce astăzi, în ajun de Crăciun, ieși în intersecție ca să cumperi ultimul brad rămas pe tarabe? Achiziționează-ți unul de hârtie, căci ăla de plastic - am stabilit deja - o deranjează pe minora Greta Thunberg. Așa să-ți ajute!

* Barna s-a întâlnit ieri cu Orban și s-a lăsat cu multă pace. Șeful USR s-a declarat mulțumit de dialogul cu premierul. Or fi discutat la umbra vreunui târg de sezon, s-or fi luat și cu niște colinde, mere, nuci, ce se mai găsește în prag de sărbători.

* Liderul de la Palatul Victoria m-a emoționat cu o afirmație demnă de Românii au talent. Sau de Vocea României, show-uri de televiziune în care contează mai mult povestea decât talentul: „Îmi doresc pentru mama mea o pensie decentă, mi-aș dori să o cresc cât de mult.” Retribuția, nu mama! Serios, șansa clanului Orban a fost moțiunea aia opărită de cenzură... El avea venituri subțirele în 2018, mama sa abia se ajunge de la o pensie la alta - Dumnezeu să-i dea sănătate lui Tudose de la Bruxelles și celorlalți oameni de treabă care au pus umărul la dărâmarea Veoricăi! Ciolacu, și el trebuie trecut în pomelnic.

* Un bărbat din județul Olt a fost prins cu o captură impresionantă: avea în casă 340 de kilograme de obiecte pirotehnice. Dacă aș fi Putin, n-aș rămâne insensibil la aflarea unei asemenea vești.

* De asemenea, Moș Crăciun ar trebui să evite zona. De fapt, o va lăsa de izbeliște o vreme, după ce guvernele lui Dragnea au fost pline de olteni, doljeni și teleormăneni.

* Vasluiul reacționează după posibilități: Ieri, un bloc din oraș a fost evacuat după ce un bărbat a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde. Se evidențiază următoarele chestiuni:

1. Dacă arsenalul olteanului mai poate da greș, sarcina de chiperi (așa se zice la Vaslui) băgată la temperaturi de coacere n-are mamă, n-are tată. Baba Vanga n-a putut anticipa acest război.

2. O reclamă la nu-știu-care-cremă anti-hemoroizi ar trebui să taie acest program picant.

Citit 2068 ori Ultima modificare Luni, 23 Decembrie 2019 18:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.