Progresele medicinei de la Floreasca

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Asasinarea de către americani a unui general iranian, ca să nu înceapă anost anul 2020, mai taie din maioneza celebrei urări care ne crește artificial glicemia “Să avem un an mai bun!”. Rămâne de văzut, ca să-l citez pe pictorul care a inventat glaucomul în ulei de rapiță.

* Se va spune că Donald Trump, cel care a ordonat uciderea omului de stat din Orientul Mijlociu, se află în campanie electorală și nu știa să dea și el, ca în Balcani, o sacoșă cu zahăr și făină.

* Chițoiu, ex-ministrul care a fost implicat într-un accident rutier în ajun de Crăciun, a fost externat de la Floreasca direct de la Terapie Intensivă. Vedeți? Medicina de la noi face progrese nemaipomenite. Chiar se simte intrarea într-un nou deceniu...

* Altfel, e greu să mai spună careva de la celebrul spital bucureștean că n-a venit nimeni cu colindul de sărbători. La câți a sorcovit politicianul de la ALDE, ehei, moșule!

* Am aflat de ce marele Ilie Năstase a fost condamnat cu suspendare. Instanța a ieșit cu o dare de seamă emoționantă, m-au apucat frigurile și andropauza: „Toate faptele pozitive care-l pun într-o lumină bună, realizate într-o viaţă, pot fi uitate, putându-se transforma uşor într-un exemplu negativ.” Din aceste motive (nu-s argumente solide, ce tot vă dați coate?), Nasty a scăpat de penitenciar, ca să nu mai îngaime careva că instanțele românești sunt lipsite de suflet. Chițoiule, vezi, nene, dacă n-ai fost numărul 1 mondial? Ești nevoit să bagi adânc mâna în buzunar, să te dai rănit, să mergi pe ocolite...

* Valea Prahovei a fost animată și cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Pare cel mai sigur sejur din țară - pleci vinerea dimineața și ajungi duminica după ora 18. Rămâne să-ți iei și mâncare la tine, apă și sucuri și revii la domiciliu cu bateriile reîncărcate. Ale mașinii.

* Un grup de pompieri din Detroit s-a fotografiat în faţa unei case în flăcări, ca să marcheze Anul Nou. Mai toți zâmbeau, păreau gata să îndrepte tulumba înspre lumânări și să taie tortul. La fel de simpatici precum jandarmii din România într-o anumită zi de 10 august.

Citit 1408 ori Ultima modificare Vineri, 03 Ianuarie 2020 18:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.