Vatmanul, șef la NATO

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Cine spune că Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, băieți primiți ieri în PNL, n-au figuri de liberali? Altfel nu i-ar fi băgat alde Orban direct în echipa de conducere, fugiți de aici! Chiar dacă au fost pe la Voiculescu și s-au pupat cu Tăriceanu și cu Dragnea...

* Se va spune că era necesară o asemenea mutare, pentru pregătirea alegerilor anticipate. Care se vor ține la termen, dar e ca la Radio Erevan - nu vor fi organizate mai devreme, că nu se poate o asemenea năzdrăvănie, însă ei măcar au încercat, nene.

* Nici astăzi n-am priceput gluma cu sumele strânse de sportivii din tenis (nu știu dacă e corect să le zic tenismeni sau tenismane) în contul năpăstuiților din Australia „în funcție de”. De pildă, duduia Șarapova donează direct 25.000 de dolari, ca să nu existe discuții că s-a încurcat contabilul în abac. Oi fi părăsit complet de umor în 2020. În cazul în care umorul are ce căuta într-o asemenea poveste.

* Kolinda Grabar-Kitarovic nu a obținut al doilea mandat de președinte al Croației, veste proastă pentru voaieurişti. Noul șef de stat de la Zagreb este un social-democrat. Carevasăzică, parafrazând tinerii frumoși și liberi de pe la noi, s-a ales de croați fix reședința județului Istria.

* Un bărbat din Oradea a fost rănit în propria casă de un proiectil. Pompierii i-au descoperit la domiciliu un depozit colosal de muniție. Iar noi ne așteptăm ca alții să pornească Al Treilea Război Mondial. S-avem pardon sau, cum se zice în vest, no, așe.

* Declarația controversată a unui cosmonaut britanic îmi dă frisoane: „Extratereștrii există și ar putea fi printre noi, pe Pământ.” Eh, unul dintre ei a promulgat ieri bugetul României pe 2020.

* Sunt și marțieni de care ar trebui să scăpăm degrabă din Parlamentul României, cei mai mulți purtând insigna PSD. Cu toate că sunt de pe altă planetă indiferent de problema ridicată în plen, nu vor să recunoască.

* Faza cu șoferul cocalar de BMW și vatmanul bucureștean mi-a asigurat un start bun în noul an. Pe ăsta din tramvai l-aș vota și șef la NATO, măcar pentru vreo trei mandate.

Citit 1147 ori Ultima modificare Luni, 06 Ianuarie 2020 17:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.