Klaus, cu trenul pe schiuri

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Poantele care au curs zile în șir pe seama intrării lui Moise Guran în politică au fost, în mare parte, reușite. Nu-i înțeleg, totuși, pe încruntații fără umor, că-s destui din ambele tabere - cei care nu pricep de ce trebuie să râdem pe marginea evenimentului, iar ceilalți care nu se scutură și-l arată cu degetul pe fostul realizator de emisiuni. Ho, gata, a ales, s-a dus, e foarte posibil să facă mai multe decât unii care-s de o viață pe eșichier. Îl ajută și numele, jur pe diminutivul meu.

* Alții, precum Gabriela Firea și Rareș Bogdan, se ceartă cumplit, exact ca în perioada în care se băteau pe audiențe, pe rating. Ah, dar cei doi n-au activat în aceeași vreme în branșa ulceraților.

* Vladimir Putin spune că n-are de gând să conducă Rusia până la sfârșitul vieții, ca liderii sovietici. Firește, omul umblă numai cu mize mici: va fi șeful statului până la 120 de ani. Atât.

* Sunt prea multe așteptări de la Simona Halep în turneul baban din Australia. Curg știrile de tot felul, sportiva pare din cale-afară de relaxată, mai ales de când își ia bărbatul cu ea în cantonament, așadar nu trebuie să suferim teribil în eventualitatea în care va părăsi competiția din primele tururi. E pronosticul meu și tare aș vrea să se demonstreze contrariul. Am avut destule motive „să fim mândri că suntem români”.

* PNL face un sondaj de opinie pentru a stabili candidatul la Primăria Capitalei. N-ar fi haios - nu văd cine s-ar ridica din partidul istoric - să le iasă liberalilor un Nicușor de la USR? Sau Vlăduț de la PLUS?

* Bavarezii lansează noul 318i, poreclit și BMW-ul săracului. Asta ca să se mai potolească și tramvaiele astea nenorocite. Cum s-a întâmplat la Galați, de pildă.

* Atenție la următoarea întrebare: Mergeți la munte cu trenul? Vă puteți lua și schiurile cu voi, gratuit, la clasa a doua. Parcă-l și văd pe Klaus Iohannis renunțând la mașinile SPP-ului.

* Mai degrabă văd trenul românesc urcând pe schiuri, ar degaja mai multă siguranță. Despre viteză n-are rost să mai scriu nici măcar un cuvânt, se subînțelege.

Citit 1265 ori Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2020 18:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.