Moartea deține vaccinul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Carevasăzică, și-a permis lumea să-l fluiere (OK, să-l dezaprobe, dar e totuna) pe șeful de la Cotroceni? S-a întâmplat vineri, de Ziua Unirii Principatelor, în Dulșili Târg. Eroii, căci astfel li se adresa în decembrie Iohannis, și-au uitat rolul sau doresc mai mult decât atât? S-or fi săturat să fie doar sufleuri, le-ar prinde bine și un rol important, asta însemând o nefericită de autostradă.
* Orban a trecut prin același filtru, însă a fost ceva mai abil. Le-a spus celor adunați ce vor să audă. Repetarea greșelii președintelui, de a vorbi la infinit despre PSD, cu toate că sunt câteva luni cu liberalii la putere, ar fi însemnat o nepermisă aducere aminte a colecției de prostii făcute de doamna Viorica Dăncilă.
* Autostrada Moldovei nu e a mea, nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor voștri, părea să spună Ștefan cel Mare, însă nimeni nu l-a auzit atunci. Stăteau răzeștii cu ochii în smartphone. Jucau, cel puțin asta se bârfește pe la colțuri, Angry Birds.
* Deja nu mai e haioasă faza, alunecă spre ridicol. Cu toate că nu se mai pot organiza alegeri înainte de termen, Raluca Turcan, vicepremier, performează: „Pregătim angajări de răspundere care rezolvă problemele țării. Dacă ne vor împiedica, mergem direct la anticipate.” Madam, o fi apărut vreun centru comercial cu numele ăsta? Există Mall-ul Anticipate?
* Gabriela Firea a convocat comandament de urgență pentru gripă, cu toate că Bucureștiul stă foarte bine din acest punct de vedere. Nu i-a trecut atât de ușor, nu-i vine să creadă că n-a picat nici măcar o ninsoare ca să închidă cu voioșie școlile și grădinițele.
* Cercetătorii lor anunță că au izolat cu succes tulpina noului tip de coronavirus care a provocat zeci de decese în centrul Chinei. Sau asta trebuie să se știe. Și panica trebuie servită gradual, nu luăm totul din prima. După ce vom muri, cu ce ne-om mai petrece timpul? Poetul neînțeles spunea că doar moartea citește ziarul.
* Sau Doamna cu Coasa deține deja antidotul. Vaccin i se zice, dar și românii fug de acest termen.

Citit 811 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 15:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro