Moartea deține vaccinul

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Carevasăzică, și-a permis lumea să-l fluiere (OK, să-l dezaprobe, dar e totuna) pe șeful de la Cotroceni? S-a întâmplat vineri, de Ziua Unirii Principatelor, în Dulșili Târg. Eroii, căci astfel li se adresa în decembrie Iohannis, și-au uitat rolul sau doresc mai mult decât atât? S-or fi săturat să fie doar sufleuri, le-ar prinde bine și un rol important, asta însemând o nefericită de autostradă.

* Orban a trecut prin același filtru, însă a fost ceva mai abil. Le-a spus celor adunați ce vor să audă. Repetarea greșelii președintelui, de a vorbi la infinit despre PSD, cu toate că sunt câteva luni cu liberalii la putere, ar fi însemnat o nepermisă aducere aminte a colecției de prostii făcute de doamna Viorica Dăncilă.

* Autostrada Moldovei nu e a mea, nici a voastră, ci a urmașilor urmașilor voștri, părea să spună Ștefan cel Mare, însă nimeni nu l-a auzit atunci. Stăteau răzeștii cu ochii în smartphone. Jucau, cel puțin asta se bârfește pe la colțuri, Angry Birds.

* Deja nu mai e haioasă faza, alunecă spre ridicol. Cu toate că nu se mai pot organiza alegeri înainte de termen, Raluca Turcan, vicepremier, performează: „Pregătim angajări de răspundere care rezolvă problemele țării. Dacă ne vor împiedica, mergem direct la anticipate.” Madam, o fi apărut vreun centru comercial cu numele ăsta? Există Mall-ul Anticipate?

* Gabriela Firea a convocat comandament de urgență pentru gripă, cu toate că Bucureștiul stă foarte bine din acest punct de vedere. Nu i-a trecut atât de ușor, nu-i vine să creadă că n-a picat nici măcar o ninsoare ca să închidă cu voioșie școlile și grădinițele.

* Cercetătorii lor anunță că au izolat cu succes tulpina noului tip de coronavirus care a provocat zeci de decese în centrul Chinei. Sau asta trebuie să se știe. Și panica trebuie servită gradual, nu luăm totul din prima. După ce vom muri, cu ce ne-om mai petrece timpul? Poetul neînțeles spunea că doar moartea citește ziarul.

* Sau Doamna cu Coasa deține deja antidotul. Vaccin i se zice, dar și românii fug de acest termen.

Citit 1070 ori Ultima modificare Duminică, 26 Ianuarie 2020 15:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.