Hârtia din fundul curții

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Apelul medicilor români către părinți, la fel de mioritici. Sau poate peste măsură de români: „Nu vă mai prezentați la camera de gardă cu copiii sănătoși, doar ca să vedeți dacă au gripă!” Dacă nu se difuzează programe frumoase la televizor, trebuie să-și umple și oamenii programul cumva. Așadar, nu-s ei vinovați.

* Unii dintre compatrioți au mereu în mânecă următoarea replică: Bre, și dacă au gripă copilașii?

* Primarul Iașului, Mihai Chirica, a anunțat că vrea să interzică orice formă publicitate pentru activități de tip videochat. Practic, Galațiul are liber la importuri.

* Videochatistele din Iași au ceva experiență culturală, doar vin din ditamai capitala Moldovei. Iar videochatul - cel puțin asta ni se spune pe canalele oficiale - presupune doar socializare. Mai cunoști oamenii, poate la un moment dat te lași cunoscută...

* Un amic și-a făcut săptămâna trecută analizele și are nevoie de consultul specialistului. A fost programat la cardiolog în septembrie. Peste șase zile, cum ar zice chinezii.

* Apropo, oare va fi caniculă în septembrie? Întrebam așa, ca să evit depresia. Și a mea, și a prietenului.

* Dar mai e ceva, mi-e teamă să nu uit. Întrebat despre anunțul autorităților chineze privind construirea unui spital pentru pacienții afectați de acest virus în doar zile, Klaus Iohannis a declarat că „sunt proceduri total diferite”. Corect, așa cum scriam zilele trecute: Nene, în șase zile abia găsești imprimanta în biroul ăla din care pleacă proiectul care oricum fusese prost scris și neinteligibil.

* Iar în șase zile, ar putea adăuga președintele de la Cotroceni, se topește toată zăpada de pe pârtie.

* Liberalii ar modifica programul de construire a rețelei de canalizare în mediul rural prin realizarea de fose septice care să fie alocate la câte 20-30 de gospodării. Cum ar veni, la țară vei merge în vizită doar ca să-ți faci nevoile. Să trăiești, vecine, ți s-a terminat hârtia!

Citit 1279 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 19:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.