Hârtia din fundul curții

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Apelul medicilor români către părinți, la fel de mioritici. Sau poate peste măsură de români: „Nu vă mai prezentați la camera de gardă cu copiii sănătoși, doar ca să vedeți dacă au gripă!” Dacă nu se difuzează programe frumoase la televizor, trebuie să-și umple și oamenii programul cumva. Așadar, nu-s ei vinovați.
* Unii dintre compatrioți au mereu în mânecă următoarea replică: Bre, și dacă au gripă copilașii?
* Primarul Iașului, Mihai Chirica, a anunțat că vrea să interzică orice formă publicitate pentru activități de tip videochat. Practic, Galațiul are liber la importuri.
* Videochatistele din Iași au ceva experiență culturală, doar vin din ditamai capitala Moldovei. Iar videochatul - cel puțin asta ni se spune pe canalele oficiale - presupune doar socializare. Mai cunoști oamenii, poate la un moment dat te lași cunoscută...
* Un amic și-a făcut săptămâna trecută analizele și are nevoie de consultul specialistului. A fost programat la cardiolog în septembrie. Peste șase zile, cum ar zice chinezii.
* Apropo, oare va fi caniculă în septembrie? Întrebam așa, ca să evit depresia. Și a mea, și a prietenului.
* Dar mai e ceva, mi-e teamă să nu uit. Întrebat despre anunțul autorităților chineze privind construirea unui spital pentru pacienții afectați de acest virus în doar zile, Klaus Iohannis a declarat că „sunt proceduri total diferite”. Corect, așa cum scriam zilele trecute: Nene, în șase zile abia găsești imprimanta în biroul ăla din care pleacă proiectul care oricum fusese prost scris și neinteligibil.
* Iar în șase zile, ar putea adăuga președintele de la Cotroceni, se topește toată zăpada de pe pârtie.
* Liberalii ar modifica programul de construire a rețelei de canalizare în mediul rural prin realizarea de fose septice care să fie alocate la câte 20-30 de gospodării. Cum ar veni, la țară vei merge în vizită doar ca să-ți faci nevoile. Să trăiești, vecine, ți s-a terminat hârtia!

Citit 1020 ori Ultima modificare Marți, 28 Ianuarie 2020 19:07

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro