Eu, pramatia-ministru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ludovice, nu mă treci și pe mine pe lista cabinetului Orban II sau III? Și-așa nu ne votează Parlamentul, deci nu există riscul de a ajunge o pramatie ditamai ministrul.
* De fapt, e prea târziu, că s-a apucat Șică să anunțe componența Guvernului care ar urma să-i vină peste mână lui Ciolacu. Pfuai, și chiar aveam nevoie de nominalizarea asta, le-aș fi stricat ziua celor care anticipau o traiectorie searbădă a vieții subsemnatului.
* Când au strigat ăia de la Oscar acum două nopți „Parasite”, brusc a tresărit Tudorel Toader. Ca să nu fiu nevoit să dau și alte exemple. Cică s-a văzut lumină și la Iordache, bașca la Nicolicea și Șerban Nicolae. Dragnea, nu, el n-are voie să facă ochi până la 6 dimineața.
* Nu trebuie s-o spună vreun savant, însă e un mare adevăr: dacă n-ar mai exista pacienți, la spitalele din Deva și Focșani nu s-ar mai vorbi despre gândaci.
* Mai ales când instituția spitalicească din reședința județului Vrancea se apără ca naționala de fotbal a României... Purtătoarea de vorbe a declarat că pacienții își depozitează mâncarea în sertare, d-aia atacă și se înmulțesc carcalacii. Vă spun, o morgă cu activitate intensă ar liniști conducerea celor două spitale. Ca să nu mă gândesc și la alte unități din țară, doar n-o să credem că insectele neobrăzate preferă susurul Milcovulului și dealurile din Hunedoara.
* Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care nu are permis de conducere, a fost prins de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică la volan pe străzile din Timișoara. Comentarii:
1. Cum era aia din copilărie? La trei cornere, se bate unsprezece metri. Aici, abia după a treia infracțiune, apare știrea în ziar.
2. Dacă drumurile din capitala Banatului ar fi fost proaste, l-ar fi stopat ele pe inconștient. Prin urmare, asta e publicitate mascată la infrastructura impecabilă a Cimișoarei.
3. Cine l-a prins pe ăla, niște polițiști nu-l puteau opri? Ce ghinion! Cum, chiar polițiștii l-au reperat? Pe bune? Să-și rupă caschetele, ăia-s ospătari.

Citit 838 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2020 17:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro