Eu, pramatia-ministru

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Ludovice, nu mă treci și pe mine pe lista cabinetului Orban II sau III? Și-așa nu ne votează Parlamentul, deci nu există riscul de a ajunge o pramatie ditamai ministrul.

* De fapt, e prea târziu, că s-a apucat Șică să anunțe componența Guvernului care ar urma să-i vină peste mână lui Ciolacu. Pfuai, și chiar aveam nevoie de nominalizarea asta, le-aș fi stricat ziua celor care anticipau o traiectorie searbădă a vieții subsemnatului.

* Când au strigat ăia de la Oscar acum două nopți „Parasite”, brusc a tresărit Tudorel Toader. Ca să nu fiu nevoit să dau și alte exemple. Cică s-a văzut lumină și la Iordache, bașca la Nicolicea și Șerban Nicolae. Dragnea, nu, el n-are voie să facă ochi până la 6 dimineața.

* Nu trebuie s-o spună vreun savant, însă e un mare adevăr: dacă n-ar mai exista pacienți, la spitalele din Deva și Focșani nu s-ar mai vorbi despre gândaci.

* Mai ales când instituția spitalicească din reședința județului Vrancea se apără ca naționala de fotbal a României... Purtătoarea de vorbe a declarat că pacienții își depozitează mâncarea în sertare, d-aia atacă și se înmulțesc carcalacii. Vă spun, o morgă cu activitate intensă ar liniști conducerea celor două spitale. Ca să nu mă gândesc și la alte unități din țară, doar n-o să credem că insectele neobrăzate preferă susurul Milcovulului și dealurile din Hunedoara.

* Un tânăr în vârstă de 28 de ani, care nu are permis de conducere, a fost prins de trei ori în noaptea de sâmbătă spre duminică la volan pe străzile din Timișoara. Comentarii:

1. Cum era aia din copilărie? La trei cornere, se bate unsprezece metri. Aici, abia după a treia infracțiune, apare știrea în ziar.

2. Dacă drumurile din capitala Banatului ar fi fost proaste, l-ar fi stopat ele pe inconștient. Prin urmare, asta e publicitate mascată la infrastructura impecabilă a Cimișoarei.

3. Cine l-a prins pe ăla, niște polițiști nu-l puteau opri? Ce ghinion! Cum, chiar polițiștii l-au reperat? Pe bune? Să-și rupă caschetele, ăia-s ospătari.

Citit 1163 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2020 17:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.