De unde a avut basarabeanca rime(s)?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* E păcat că nu se filmează audierile din aceste zile desfășurate sub acoperișul de neam prost al Parlamentului. Ne-am mai distra și noi, am mai uita de liberalizarea gazelor, de pildă.

* Circul ăsta ne îndepărtează de eternele bancuri proaste cu bulgari, așa cum scriam și zilele trecute. Totuși, abia aștept știrile de la vară, de la Pro TV, din care vom înțelege că nemernicii de la sud de Dunăre ne vânează Loganurile și Merțanele luate la preț de mărțișoare, cu anul de fabricație de pe vremea lui Elvis Presley.

* Nene, poate nu știați că Irina Rimes scrie și poezioare, că așa ne vorbește ministrul propus ca să fie picat de la Cultură. Una e să vii cu o domniță cu priză la publicul care nu știe nici măcar ce-i aia sculptură, darămite Brâncuși, alta să mergi până în pânzele îngălbenite de vreme cu aleasa proiectului tău. O fi și ea o Eminească de liceu tehnologic și nu ne-am dat seama. Îmi vine să întreb ca un maestru încă în viață, să-i zicem Cristoiu, de unde a avut basarabeanca rime. Nu Rimes.

* Și-ar mai fi ceva, legat de subiect. Ai greșit Irina, băiatul meu! Doamna Loghin trebuia să devină ambasador al lui Brâncuși, că e născută în aceeași zi cu sculptorul.

* Ieri m-a lovit în moalele capului următoarea informație, o scursură de pe flux. Un bărbat de 41 de ani din județul Gorj, acuzat că a distribuit pe Internet filmulețe (diminutiv utilizat aiurea, ah!) pornografice cu copii cu vârste între 2 și 14 ani, a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare și trimis să muncească la liceu. Nu la seral, să fie reeducat de oameni de vârsta sa, ci la o școală cu ore la zi, ca să vadă și alți copilași. Filmulețele alea, bată-le-ar vina, n-aveau cine știe ce calitate... Parcă era și titlu de emisiune cândva, viața bate filmul. Îl nenorocește, îl bate la scor – totuși, pensia specială a judecătorului care a deșertat această decizie pare mică. Își ia doar alcool de slabă factură, îi întunecă mințile.

* CNA-ul a amendat emisiunea oligofrenă cu vulpițe de la Antena 1 cu 100.000 de lei. Pe cei care urmăresc așa ceva și pe ăia care au comandat de la Teleshopping i-aș scoate în afara legii.

Citit 1357 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Februarie 2020 19:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.