Campionatul de Bax

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* În România se desfășoară, din nefericire, Campionatul Mondial de Bax. Participă oricine, condiția minimă fiind identificarea unui cărucior încăpător la intrarea în supermarket.

* La auzul acestor grozăvii, conducerea Antenei 1 trebuie să organizeze de urgență o mare ședință: care nu cumva să opriți serialul nevestei-vulpiță, sunt în continuare amatori cu duiumul în republică.

* Mi-a povestit un prieten că a văzut cu ochii lui un vecin încărcând ca înecatul zahăr, ulei și făină. Plus nelipsitele baxuri de apă. Ca să fie acolo, în eventualitatea în care nu se va mai putea ieși din casă. Și există riscul nici să nu te mai poată scoate cineva din locuință, atât de mare te faci. Fizic vorbind, nu există alt risc.

* Animalul de companie preferat al românului este, în aceste zile, peștele în conservă.

* Acum două zile, mi-am plimbat carcasa la un hipersupermarket, neștiind că pentru o cutie de cafea și un chefir trebuie să stau aproape jumătate de oră la coadă. În schimb, am avut norocul de a fi martorul unui dialog spumos. Casiera, prevăzută cu botniță antivirus, e întrebată ce face, de o duduie care, pesemne, o știa măcar din vedere. Eh, fată, la scârbici, vine răspunsul prin tifon. Hal de filtru? Pe bune.

* Ministerul Sănătății și lanțurile de supermarketuri le recomandă clienților să facă mai multe cumpărături online. Asta-i grija specialiștilor de la ministerul condus de Costache, să ne fugărim cu ajutorul coșurilor virtuale pe computer. Auziți, niște spitale facem și noi?

* Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, l-a eliberat din funcție pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcții Vaslui, Corneliu Alexa, după ce acesta din urmă a venit beat la serviciu. Comentarii:

1. Așa e, vasluianul a demonstrat inconștiență și tupeu la cote inimaginabile, nu știu cum de a rezistat trei decenii în funcție. La ficatul său mă refer.

2. De când aștepta Ion Ștefan o situație de genul acesta? Să apară el, justițiarul, și să rezolve buba. Dar cu grinda aia cum facem, monșer? Ziceam așa, să nu pară că am uitat.

Citit 1315 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Februarie 2020 17:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.