Dalai Lama cu părul făcut

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Îmi repugnă ministrul Educației încă de când și-a luat postul în primire, e inutil să adaug că mi s-a cristalizat părerea despre domnia sa după desantul filmat în județul Buzău. Parcă pe acolo, pe axa Rm. Sărat - Poșta Câlnău, luase la rost o profesoară care țipa la elevi și poza nedumerită la întâlnirea privatei din fundul curții. Monica Anisie are o dicție bolovănoasă, lexic de împrumut și nici nu pare acel strateg care măcar în scris devine luminos, revoluționar. Dar să te critice PSD-ul, spunând că ai guvernat o Românie needucată, după epoca Abramburica și ai săi pupili ca Pop sau Pricope, e distractiv, că tot căutăm o supapă după două luni de întunecare a orizontului. E distractiv și foarte trist. Pe lângă Pop, Monicuța pare un soi de Dalai Lama cu părul făcut.

* Și momentul oferit de parlamentarul Cazanciuc, om de vază în grădina social-democraților și fost ministru, e delicios. E datoria PSD-ului să oprească jaful din banii publici, a declarat seniorul Robert. O fi fost plecat din țară în vremea în care Dragnea era la butoane, e doar de compătimit un ins care face o asemenea afirmație. Sunt nevoit să precizez, aproape zilnic mă minunez cum pot guverna, doar în cod electoral, liberalii lui Orban. Atât îmi doresc: să nu fie întârziată nici măcar o zi plata salariilor din mediul bugetar.

* Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei pentru salutul în limba maghiară adresat PSD-ului. Nu știu dacă era un gest care să ajungă pe masa Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, îmi pun problema doar ca bărbat și cap de familie. Cum o să-i explice Klaus doamnei Carmen că a făcut praf mai bine de o mie de euro din bugetul familiei? Dacă nu s-ar rostogoli informația asta, nici că a băgat la pariuri sau păcănele n-ar merge, că sunt încă închise din cauza pandemiei de COVID-19.

* Arafat susține că supermarketurile care nu le iau temperatura oamenilor pot fi amendate. Și antibiotice fără rețetă să ne dea, domnu’ Raed, n-aș avea chef să merg la spirtărie. Să mă întrebe farmacista dacă nu cumpăr măști la un preț de nimic? Mai bine îi spun paznicului din market că face o treabă excelentă.

* Niște epidemiologi din Marea Britanie au aflat că imunitatea pentru coronavirus ar putea să nu dureze prea mult. O fi făcută în China, dar mai bine mă abțin. Mă tem de vreo sancțiune din partea CNCD.

Citit 1320 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2020 16:44

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.