Dalai Lama cu părul făcut

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Îmi repugnă ministrul Educației încă de când și-a luat postul în primire, e inutil să adaug că mi s-a cristalizat părerea despre domnia sa după desantul filmat în județul Buzău. Parcă pe acolo, pe axa Rm. Sărat - Poșta Câlnău, luase la rost o profesoară care țipa la elevi și poza nedumerită la întâlnirea privatei din fundul curții. Monica Anisie are o dicție bolovănoasă, lexic de împrumut și nici nu pare acel strateg care măcar în scris devine luminos, revoluționar. Dar să te critice PSD-ul, spunând că ai guvernat o Românie needucată, după epoca Abramburica și ai săi pupili ca Pop sau Pricope, e distractiv, că tot căutăm o supapă după două luni de întunecare a orizontului. E distractiv și foarte trist. Pe lângă Pop, Monicuța pare un soi de Dalai Lama cu părul făcut.
* Și momentul oferit de parlamentarul Cazanciuc, om de vază în grădina social-democraților și fost ministru, e delicios. E datoria PSD-ului să oprească jaful din banii publici, a declarat seniorul Robert. O fi fost plecat din țară în vremea în care Dragnea era la butoane, e doar de compătimit un ins care face o asemenea afirmație. Sunt nevoit să precizez, aproape zilnic mă minunez cum pot guverna, doar în cod electoral, liberalii lui Orban. Atât îmi doresc: să nu fie întârziată nici măcar o zi plata salariilor din mediul bugetar.
* Iohannis a fost amendat cu 5.000 de lei pentru salutul în limba maghiară adresat PSD-ului. Nu știu dacă era un gest care să ajungă pe masa Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, îmi pun problema doar ca bărbat și cap de familie. Cum o să-i explice Klaus doamnei Carmen că a făcut praf mai bine de o mie de euro din bugetul familiei? Dacă nu s-ar rostogoli informația asta, nici că a băgat la pariuri sau păcănele n-ar merge, că sunt încă închise din cauza pandemiei de COVID-19.
* Arafat susține că supermarketurile care nu le iau temperatura oamenilor pot fi amendate. Și antibiotice fără rețetă să ne dea, domnu’ Raed, n-aș avea chef să merg la spirtărie. Să mă întrebe farmacista dacă nu cumpăr măști la un preț de nimic? Mai bine îi spun paznicului din market că face o treabă excelentă.
* Niște epidemiologi din Marea Britanie au aflat că imunitatea pentru coronavirus ar putea să nu dureze prea mult. O fi făcută în China, dar mai bine mă abțin. Mă tem de vreo sancțiune din partea CNCD.

Citit 824 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Mai 2020 16:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro