Trecutul puternic. Și amărui

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Ministrul Muncii a solicitat pe Facebook oferte de muncă pentru cei 36 de muncitori din Sri Lanka alungați din Botoșani. Dar pentru români, doamnă Violeta Alexandru, unde veți încerca un apel serios? Pe Instagram sau pe Snapchat? Că n-am cont nici pe unul, nici pe celălalt. Și nici nu-mi place munca, dar am un incorigibil chef de vorbă.

* Dezacordul ministrului Educației, Monica Anisie, în discursul de acum două zile din Parlament, ne arată că nimeni nu este profet în țara lui. Cum să vorbească igienic un ministru al învățământului? Nu se poate, la fel greșește cel de la Agricultură, îi cere ajutorul lui Dumnezeu, că pentru irigații n-a făcut nimic. A spus Anisie: „Am fost persoana care am organizat concursul de directori.” Așa, și, unde-i problema? Nu se prinde, mă, toată lumea, mă îmbărbăta un prieten, la debutul meu în presă. Ratasem un acord, nu la fel de grosolan ca doamna Monica, dar orișicât. Nici la mine nu s-a prins toată lumea, aveam 19 ani și lucram deja în radio - am pupat o penalizare de zece procente din leafă.

* Uneori mă las păcălit. De pildă, cancan.ro mi-a dat o trimitere - ca medicul de famile - pe alt site, pe ciao.ro. Targetul era cumplit: „Adio, relaxare! Urmează un nou val de restricții! Anunțul a fost făcut chiar astăzi.” I-auzi, îmi spun, ce mama naibii s-a mai întâmplat? Intru, cu toate că simțeam mina de șiit, și dau peste conspectul poveștii: „Premierul a declarat că pregătește actele pentru a doua relaxare, în ședința de guvern de săptămâna viitoare.” Stai, nene, vorba lui nea Bachus, voi nu sunteți umaniști? Cinstit, măcar Pornhub nu te păcălește sub nicio formă.

* Vameșii din Dolj au descoperit în cabina unui camion condus de un bulgar aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piață de aproximativ 1.500.000 de euro. Așadar, nu doar exportăm marfă la greu, iată că nici importurile nu se lasă.

* O comună din Franța cu 600 de locuitori a ales primul primar transgender din țară. Doamna era domn înainte de a candida și pare că astfel a reușit să câștige încrederea comunității. Nu poți lăsa oricum o femeie la greu, însă aceasta are un trecut puternic. Și amărui, vorba reclamei la bere.

Citit 1144 ori Ultima modificare Marți, 26 Mai 2020 22:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.