Carantină la St. Tropez

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Amatorii de vacanțe susțin că un sejur all-inclusive la un hotel de trei stele în Mamaia ar fi de trei ori mai scump decât un concediu în Bulgaria. OK, așa o fi, dar știți că vecinii noștri de la sud de Dunăre au în continuare probleme cu MCV-ul?

* Și ar mai fi ceva: bulgarii tot bulgari rămân. Nu e vreun argument, poate chiar e ditamai bazaconia, dar orișicât. Nu știu ce ne-am fi făcut dacă am fi împărțit frontierele cu Germania, Franța și Spania. Le-am fi găsit repede cusururi.

* Dacă va rămâne în vigoare măsura de a intra obligatoriu în carantină 14 zile la revenirea din vacanțele petrecute la greci și bulgari, mi-ar conveni să stau două săptămâni la St. Tropez. N-am mai fost acolo și viața e a naibii de scurtă. E un dicton politicianist de ultimă speță; nu sună deloc rău, trebuie să admitem.

* Un senator PSD - cred că este vorba de un fost ministru al Culturii, Lucian Romașcanu - consideră că manualele de educație sexuală conțin aberații care n-au ce căuta la copii. Aberații? Li se spune într-un fel, perversiuni, nene. Dacă la astea s-o referi social-democratul... Doamne, iartă și păzește: oamenii lui Ciolacu au pus mâna pe manualele de sexologie.

* Or dacă n-au ce căuta la copii, adulții ar trebui să le parcurgă. Musai. E părerea subsemnatului. Mă simt discriminat, și la prostii mă lasă în urmă un PSD-ist?!

* Au apărut reguli noi pentru pescari în vreme de alertă maximă. Apostolii adevărului trebuie să stea la 10 metri distanță unul de celălalt, nu au voie să socializeze, nici să consume alcool, iar de grătare nici nu încape în discuție. Păi, în aceste condiții, de ce ar mai dori vreun român să meargă la pescuit? E mai simplu să te duci la pescărie, acolo chiar ai șansa să-l iei pe cel mai mare.

* Exact în ziua în care ne bucuram mai tare de viață și de vară (dacă ai rate la bancă, nu te grăbești, vii cu valul al doilea de redresare mentală), am aflat că s-a anulat Cerbul de Aur 2020. E tot un soi de informație publicitară. Cine mai știa de existența cornutei de sub poalele Tâmpei?

Citit 754 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2020 21:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.