PIB-ul rău mă strânge

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Șeful de la Ministerul Economiei consideră că cea mai mare probabilitate de infectare cu Sars-Cov-2 este în interiorul restaurantelor. După redeschiderea acestor unități de alimentație publică, vom avea altă perpectivă. Nu vom lua boala deoarece nu vom prinde loc la singura cârciumă care va mai rămâne pe piață.

* Guvernatorul BNR Mugur Isărescu este considerat de CNSAS colaborator al fostei Securități, numele de “compozitor” fiind din punctul de vedere al subsemnatului cel puțin ridicol. I se spunea Manole, carevasăzică și-a asumat rolul de zidar-faianțar al națiunii. Unul dintre ei, firește, nu singurul. Meșter cârmaciul BNR, acum știm de unde i se trage longevitatea. Unde sunt tricourile de candidat de altă dată?

* Mă întreb de ce acum, aș vrea să știu cine își face încălzirea pentru a-i lua locul. Cum o să le spună domnul Mugurel nepoților și strănepoților că se apropie cu pași repezi ziua în care n-o să-i mai apară autograful pe bancnotele alea? Manole, Manole, PIB-ul rău mă strânge...

* Ministrul Justiției le cere instanțelor să se implice într-un război total cu interlopii. Sună frumos, aplauze, e ca un film de capă și spadă, dar ne lipsește ingredientul principal. Voi ați auzit ca în România anului 2020 să existe interlopi?

* Doamne ferește, calomniem fără rost niște grupuri de cărturari cărora li se spune, în mod abuziv, interlopi. Clanul Sportivilor prin numele său, de exemplu, militează pentru o viață activă, fără excese alimentare și, cel mai important, pune sedentarismul pe coji de nucă. Eventual îl și amenință, dar tot în spiritul olimpic.

* Trăsnaie? Nu m-aș grăbi să-i pun o asemenea etichetă. Persoanele căsătorite și cele aflate în parteneriat civil au raportat cel mai ridicat nivel de anxietate în perioada carantinei, potrivit unui studiu efectuat în Marea Britanie. E oarecum logic diagnosticul și cred că are corespondent și la noi - femeile n-au mai întrebat unde te duci și de unde vii la ora asta, în vreme ce bărbații, trecuți cu această ocazie la cratiță, n-au mai strâmbat din nas. Au făcut compromisul de a admite că le place mâncarea.

Citit 641 ori Ultima modificare Marți, 16 Iunie 2020 18:05

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.