De la faimă, la flamă

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nici nu știu care meci a fost mai plictisitor, marele derby Dinamo – FCSB (a devenit o sărăcie o asemenea confruntare, mi-e rușine, deși nu sunt implicat în fenomen) sau interviul ilegal luat lui Dragnea, dincolo de pereții închisorii Rahova. Faze de poartă în ambele evenimente, șuturi trase de păr, ceva bizar și într-o parte, dar și în cealaltă. Prea slabe doamna care a luat simulacrul de interviu și, firește, Dinamo.

* Altfel, Livache a vorbit despre Coldea, tinichigerie și despre fostul său prieten Dâncu fără să aibă pretenții că dărâmă lumea cu dezvăluirile. Am impresia că nici n-avea chef de dialoguri de genul acesta. Atât a putut să extragă și presa din cele 19 minute înregistrate cu fostul lider al PSD-ului, că ex-mustăciosul mai și sudează după gratii. Poate îi va ieși o lucrare științifică în domeniu, ceva pe bază de electrozi, ca să iasă mai repede la lumină. Atenție la flamă, boss-ule!

* Cred că am găsit și titlul cărții care să-l scoată la plimbare pe Dragnea. Definitiv. Sper să-l culeagă unul dintre consilierii săi: „Drumul de la faimă la flamă.”

* Apropo, că mi-e greu să mă despart de unul dintre subiectele grase ale zilei, ce năzbâtie de interviu e ăla dacă-l începi ca doamna Alexandrescu? Mi-a fost dor de dumneavoastră, domnule Dragnea, i-a zis duduia. Mă gândesc în primul rând la domnișoara Irina. I-a stricat weekendul, parol. Și-așa sunt distanțați social.

* Ludovic Orban a vorbit ieri despre vacanțele în Bulgaria. Ale noastre, compatrioții săi: "Cine pleacă în concediu, poate să plece liniștit." Aoleu, nu e vina subsemnatului că-i pleacă imaginația cu scârțâit de roți. Pare amenințare ce spune premierul, nu-i așa? Nene, dar despre Grecia și Turcia ce spui? Paradigma all-inclusive-ului conține mai nou și carantina premium de 14 zile? Sau măcar o izolare...

* Un studiu publicat de Institutul Naţional italian al Sănătăţii demonstrează că ţânţarii nu transmit coronavirusul. Aștept cu nerăbdare o replică din partea domnului Raed Arafat: Sars-Cov-2, un mizantrop și jumătate, utilizează pastile anti-țânțari.

Citit 761 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 18:38

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.