Când te elimină hora

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Dacă te duci la terasă, Guvernul îți recomandă să uiți pașii de dans. Altfel, neștiind să te bâțâi în horă, ești eliminat de grup. Și scapi și fără noul coronavirus. E decizia altui grup strategic, nu al celui care face comunicările de la ora 13.

* Să te rogi sfinților să nu fie difuzată melodia ta favorită, pe aia ai ști s-o joci îndrăcit... Sau poate că administratorii cârciumilor în aer liber vor ține cont de recomandări și vor lăsa muzica mai jos, cât să nu-ți stârnească spiritul de călușar.

* Nici pe plajă nu va fi simplu, e vorba de plaja Mării Negre, ca să nu ne auzim discuții pe plan local. Doar tu și nevasta puteți să vă simțiți respirația (și copilul, dacă există), pe amantă o pasc păcatul și izoleta. Dacă te duci cu amândouă la Costinești, pe una trebuie s-o treci drept soră sau mamă, vezi tu cum descurci ițele.

* Potrivit unui studiu, narcisiștii și psihopații sunt categoriile principale de oameni care refuză masca. Ce chestie, domnule, s-au apucat specialiștii de făcut studii de acest gen înainte ca accesoriul de cârpă să fie obligatoriu pe fălci. Altfel, mi-e imposibil să cred că studiul a fost făcut în ultimele săptămâni, maximum două luni, de când au început să apară așa-numiții negaționiști. Sau era pregătit la congelator? Așa e, par ușor psihopat, dar îmi place foarte mult de mine.

* Carevasăzică, toate cele 23 de teste făcute fotbaliștilor de la echipa CFR Cluj au fost fals pozitive, cum le numesc medicii și însuși ministrul Sănătății. Atât aș vrea să aflu: nenea Ion de la Cuca, dacă e identificat cu Sars-Cov-2 (că așa spune testul), are voie să joace în meciul următor sau vinovat va fi buletinul de identitate? Tataie, la 67 de ani nu-ți mai recomandăm să intri pe teren, ești în categoria de risc.

* Dilemă de bărbat ajuns la o vârstă mijlocie, cu reputație și toate celelalte: cum naiba șterg istoricul de navigare? Iar am intrat pe gsp.ro (Gazeta Sporturilor, pentru cei care stau doar pe digi douăzeci și patru) și am dat de multe poze cu fete obraznice. Ăsta chiar ar fi motiv de divorț: "Ce are siteul gesepeului, nenorocitule, și nu-ți dau eu?"

Citit 1077 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Iulie 2020 17:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.