Asta înseamnă să fii negativ

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Plecând pe o anumită fentă venită de la nivel înalt, sunt tentat să cred că Galațiul, cu 30 de grade la ora 22 (se întâmpla joi, acum două zile), va fi dat afară din Moldova. PSD-ul a vrut, de pildă, să plouă doar la Iași, unde erau 21 de grade.

* Șeful statului a vrut să ne reamintească, printre altele, că râul și ramul au secat și s-au strâmbat din cauza social-democraților. M-aș fi așteptat să-i tragă de urechi și pe ai săi, însă mănușile de unică folosință i se mânjiseră pe pavilioanele lui Ciolacu, Olguța & co.

* Că tot sunt vedetele perioadei, și cu sprijinul președintelui, Robert Cazanciuc, numărul 1 interimar al Senatului, a afirmat: "Organizația PSD Ilfov va fi dizolvată." Atât pot spune: ce v-a mai plăcut, măi băieți, serialul Breaking Bad!

* L-am pomenit zilele trecute pe anonimul Cabral de la Poli Iași, fotbalist care a avut coronavirus preț de 24 de ore. Individul, în urmă cu două zile, a reușit un gol incredibil, aproape involuntar. Asta înseamnă să fii pozitiv. Scuze, negativ.

* Și echipa Astra Giurgiu a trecut ușor de impasul Sars-Cov-2. Gata, am soluția pentru salvarea planetei: ne facem cu toții jucători de fotbal. Nu sportivi, ci prieteni cu fotbaliștii.

* După publicarea zonelor în care va fi obligatorie purtarea măștii, mi-e teamă să-mi mai dau întâlnire cu diverse entități pe Faleza Dunării. E prea cald ca să te vezi la fața locului înainte de ora 19, însă îți este imposibil să recunoști persoana abordată pentru rendez-vous dacă nu-i dai consemn: Vii dracului cel târziu la 15.59, altfel nu ne mai recunoaștem!

* Apropo, sunt tentat să ies în buricul târgului după ora 23. Doar ca să-i arăt coronavirusului că se poate. Nu știu exact ce aș face, dar contează într-o mai mică măsură.

* Românii care vor merge în vacanță la bulgari nu vor mai fi obligați să prezinte o declarație pe propria răspundere în contextul crizei sanitare. Normal, vecinii de la sud de Dunăre ne ademenesc în continuare ca să ne fure mașinile.

Citit 1170 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 18:22

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.