Pitecantropi. De la CTP, cu drag

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Când nu-ți permiți să traversezi granița, or aici nu încap considerentele crizei sanitare, ți se pare că ești important, aproape contezi. Belgia nu mai primește gălățeni. OK, bre, m-ar întreba un vecin bun mânuitor al ironiei, dar până în Austria mă pot deplasa?

* Haioasă informația cu județele considerate "roșii" de către belgieni. De unde știu ei că Galațiul este roșu, de ce se face politică pe timp de pandemie și ce ne recomandă flamanzii la alegerile din 27 septembrie? Păcatul face că din roșii e obligatoriu să devii galben și tot nu-i bine. Întrebați la Bruxelles!

* Organizația Mondială a Sănătății, reunită sâmbătă la Geneva, a avertizat prin vocea simpaticului ei director general că pandemia de coronavirus va fi "foarte lungă". Carevasăzică, băieții și-au dat seama că vaccinul nu poate fi obținut prea repede. I-aș întreba pe profesioniștii de la OMS dacă e adevărat că Dinamo va retrograda și dacă va fi ridicat un aeroport la Galați.

* Până la urmă, terasele din câteva județe ale țării vor fi închise după ora 23, dansul rămâne în schimb o specie încă neamenințată cu extincția. N-am pe cine chestiona, însă tare mi-aș dori să-mi spună o voce competentă de ce o terasă ferecată după 11 noaptea va face bine în lupta pentru combaterea coronavirusului. Măcar la terasă se poate respecta așa-zisa distanțare fizică. Petrecăreții - n-ai ce să-i faci omului, e specie vicioasă! - se vor duce apoi pe faleze, prin parcuri, pe la scări de bloc, unul lângă altul, așadar mi se pare o măsură păguboasă. Toxică și pentru agentul comercial care își planificase să nu intre în faliment chiar în blestematul an 2020.

* Cristian Tudor Popescu, alintat CTP, și-a permis iarăși să jignească și să-și acuze compatrioții care nu respectă măsurile impuse de autorități în lupta cu Covid-19. Pare-se că ilustrul gazetar a cam obosit, nu mai deține argumente, a rămas în rastelul gol. Mă refer la rastelul ziaristului. Apelează doar la interjecții și la imprecații, îi face pe români tâmpiți, ticăloși, criminali și pitecantropi. Aș fi curios dacă se va autosesiza CNA, afirmațiile acestuia fiind ouate într-o emisiune de televiziune. Sau poate că CNCD ar avea ceva de spus. Or Drepturile Animalelor, căci prea mult păr îi lasă pisicile pe bluzele de trening în care apare prin studiourile TV.

Citit 969 ori Ultima modificare Duminică, 02 August 2020 22:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.