Și leafă bună, și un posibil divorț

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Comic și dramatic, serios! Un turist infectat cu Covid-19, din Giurgiu, a fost depistat de jandarmi la picnic la cota 1000 din stațiunea Sinaia. Chiar așa, nu prea merge, nu infectezi Sfinxul și Babele, dar poftă de mititei și ceafă cu os tot le faci. Domnule CTP, ăsta e genul de român care merită zdravăn amendat, nu și făcut imbecil sau criminal! Nu pricep medicină ca dumneavoastră, de aceea mă opresc aici.

* Neașteptat este și comunicatul serviciului Salvamont Argeş, entitate care avertizează turiștii nepregătiți: "Lucrurile se pot sfârși prost, într-un sac cu fermoar." De aici unii vor extrage ce-și doresc, mai ales lor trebuie să li se explice că nu fermoarul e buba poveștii, ci întocmai prezența nefericitului de sac. Suntem un popor care a stat prea mult cu urechea la Radio Erevan, ăsta-i motivul...

* Să mai spui că tuturor românilor le merge îngrozitor... Iese în evidență o mostră cutremurătoare de cum se poate foarte bine și acasă. Veniturile anuale ale lui Sorin Toader, director general al Imprimeriei Naţionale, au crescut anul trecut cu 43.134 de lei, de la 278.601 lei în 2018, la 321.949 lei în 2019, după cum reiese din propriile sale declaraţii de avere pe anul 2020 şi anul 2019. E o creștere de 80 la sută de la un an la celălalt, 80 de procente, nene! Grav este că acum a aflat și nevastă-sa câți bani ar fi trebuit să aducă acasă. De fapt, ăsta abia dacă va divorța va putea spune cu toată inima că l-a prins pe Dumnezeu de-o șosetă.

* Mâhnit din cale-afară că a pierdut la jocuri de noroc (păcănele, firește, doar nu te superi că nu ți-au ieșit numerele la loto sau că ai pierdut la poker pe dezbrăcatelea), un bărbat s-a apucat să bată trecătorii în centrul Capitalei. Măcar să fi mers spre Parlament sau pe la Piața Victoriei... Ziceam și eu așa, nu mă pricep la sfaturi.

* Averea super-avuților planetei a scăzut a doua oară la rând în ultimii opt ani, dar acum se poate da vina și pe pandemie. Mi-e greu să cred că Bill Gates chiar n-a avut nimic de câștigat. Pentru el și în sprijinul celorlalți, am o soluție la minut. Le sugerez să intre în sistemul bugetar din România. Cu siguranță nu-i va lua Cîțu la ochi.

Citit 1070 ori Ultima modificare Vineri, 14 August 2020 02:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.