Bârfa și sinecura sunt bune

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Doar asta nu ne mai picase pe umeri, știrea cu Djokovic de la US Open. Sârbul a fost descalificat pentru că a lovit o arbitră de tușă cu mingea. A trimis de ciudă obiectul ușor spre fundul terenului, am văzut imaginile de câteva ori, nu pricep de ce doamna a zăbovit atâta vreme pe jos, însă nici nu-mi doresc să critic reacția femeii. Mă gândesc doar la faptul că numărul 1 mondial poate fi vânat de ceva vreme, corespunde perfect cerințelor. Mai exact, de la începutul verii, când belgrădeanul organiza, în toiul pandemiei, un turneu amical de tenis.

* Noul șef al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor a luat bacalaureatul la 32 de ani și până la 41 de ani n-a avut niciun job. Apoi s-a umplut de titluri și doctorate, un supra-om, nu altceva. Ne oferă un model demn de urmat, doar așa putem să ajungem la vârste matusalemice. E stresul redus, d-aia. Pentru cine n-a remarcat, ONPCSB-ul în fruntea căruia a fost instalat e o sinecură în toată regula - ce poate fi mai frumos decât munca la stat?

* Papa Francisc a afirmat acum două zile că bârfa este "o ciumă mai rea decât Covid". Ehei, câte sunt infinit mai toxice decât așa-numitul coronavirus apărut pe piață în 2019... Iar bârfa e chiar bună la o cafea, uneori poate să schimbe un Guvern sau chiar întreaga orânduire.

* Cu doar câteva zile înainte de începerea orelor în școli, aproape un sfert dintre clădirile în care învață elevii nu sunt conectate la Internet, anunță un consilier din Ministerul Educaţiei. Carevasăzică, au, așa cum îmi place să spun, routerul în fundul curții.

* Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, a fost depistat de polițiști la volan după ce a consumat cocaină, potrivit unor surse judiciare. Cum ar zice seniorul, cunoscut ca Mister, ăl mic a făcut tranziția negativă de la alcool la ferească-ne Sfântul.

* Spaniolii au interzis dansul la nunți, cel puțin în zona Madridului, din cauza răspândirii lui Sars-Cov-2. La noi ar fi și mai dramatic - ar pica dansul găinii, învârtita colacilor... Nici darul nu s-ar mai strânge așa cum știm din moși-strămoși.

Citit 970 ori Ultima modificare Luni, 07 Septembrie 2020 18:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.