Cum am trimis Austria la pădure

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Au început să sară bancomatele în aer, poate că le este mai ușor, sunt tot mai goale. Dar răufăcătorilor n-ai cum să le explici această situație. Niște încăpățânați.

* De fapt, există și o veste bună după evenimentele de ieri dimineață, de la Otopeni. Localitatea, nu aeroportul, ca să nu ne facem gânduri și mai rele. Încă mai există bani în automatele alea, suntem călare pe situație. Domnule Cîțu, aveți legătura!

* Poliția este de părere că modalitatea de operare a bancomatelor este importată din statele Uniunii Europene. Cu alte cuvinte, și nu sunt primul care o spune, furăm numai obiceiurile rele ale Occidentului.

* Conform Eurostat, România afișa anul trecut cele mai mici prețuri la băuturile alcoolice din întregul spațiu comunitar. La ce vremuri deprimante urmează, cel puțin aceasta e partitura specialiștilor, mă aștept să ne fie asaltate frontierele de nemți, britanici, francezi și spanioli.

* Dacă-l uită pe Bancu și-l tunde pe Tătărușanu, Rădoi califică naționala de fotbal a României la Europene. Parcă jucăm altceva, iar Rădoi e primul selecționer care scoate "pocărstarul" din Alibec. Și poate pleacă și insul Mironică la Federație, ca să comenteze meciurile un priceput sau măcar un neexaltat.

* Văzând partida de acum două seri, mi-a revenit în cap un proverb transilvănean căruia îi mai trebuie certificatul de calitate. Și, eventual, timbrul fiscal. "Austria e la pădure", dar râsul ne ocolește tot pe noi.

* Jucătorii reprezentativei Austriei, un fel de nepoței ai doamnei Angela Merkel, nu se recunosc învinși de către Alibec și Maxim: "Nici măcar nu știm cum au marcat românii cele trei goluri." Desigur, și băieții de la Klagenfurt au ațipit pe bancheta din spate, precum ministrul Transporturilor de la București.

* Dacă simt că rămân în pană de idei atunci când se impune vreo sudalmă, caut iute ultima declarație a lui Cristian Tudor Popescu, supranumit CTP, și ies din încurcătură. Celebrul gazetar învârte niște înjurături très jolies, vorba poetului anonim.

Citit 1139 ori Ultima modificare Marți, 08 Septembrie 2020 19:06

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.