Domnul Trandafir, coleguțu’

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

* Ziua de ieri mi-am început-o fără horoscop. N-a fost o excepție, însă mă agăț de această precizare. În schimb, m-am hrănit cu următorul titlu: "Unul dintre cei mai temuți interlopi din Chișinău, Ion Gușan, <Hoț în lege în Mafia rusă>, achitat de justiția din România. Inițial, fusese condamnat la 14 ani și opt luni de închisoare." Hm, și credeam că avem parte numai de informații foarte proaste.
* Justiția din țara noastră are leac pentru orice, nu putea închide ochii la suferința lui Gușan din Mafia rusă. E important să fim oameni, dar mai ales interlopi.
* Elevii din Isaccea vor învăța pentru o perioadă la capela mortuară. Liceul se află în plin proces de renovare de mai bine de şase luni. Așadar, cei mici sunt urmăriți îndeaproape de noroc - studiază într-un loc din care se pregătește să dispară suspinul și întristarea, însă nici cu lucrările de control nu mi-e prea rușine.
* Doi secretari de stat din Ministerul Educației și-au luat concediu de odihnă chiar la începutul celui mai dificil an școlar, deoarece candidează la alegerile locale și trebuie să-și facă olecuță de campanie electorală. În concluzie, cei doi sunt inutili, deci pot fi puși pe liber - dacă ar fi fost importantă prezența lor în minister, nimeni nu le-ar fi permis să plece aiurea-n teritoriu. Și bine-ar fi să nu pupe nici vreun post de consilier local sau de primar, în funcție de obiective.
* Știrea anului, în țara noastră: În Bivolari, singura comună din Iași în care școala a început în scenariul roșu, elevii își fac temele acasă și le trimit prin șoferul de microbuz, în plicuri sigilate. Se subînțelege, șoferachele ăla e cea mai importantă rotiță din sistem, e un soi de Domnul Trandafir care zbiară în stație: „Liber, coleguțu’? Drumuri bune!”
* O tânără de 22 de ani din Constanța a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut trei polițiști locali, un polițist național, trei agenți de securitate și alte două persoane care treceau prin zonă. Iar ăia de la SPP angajează pe o căruță de bani diverși băieți. Foarte antrenați, nu comentez, însă nepermis de scumpi.

Citit 828 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2020 16:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro