Discriminat de SRI

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ceva se întâmplă cu maestrul CTP: cum face o emisiune de succes la Digi douăzeci și patru cu vreun tânăr colaborator, cum se desparte brusc de el. Trei persoane care gestionau show-urile cu domnul Tudor Popescu pe post de vioară întâi au plecat în altă parte, așadar miroase a Cristoiu, alt maestru, încă un guru. Ar putea face analiză în doi, ca păpușile Muppets. Nici nu cred că ar fi rău.

* Proful Rafila îi contrazice pe băieții exaltați de la Organizația Mondială a Sănătății: salutul cu cotul e safe, haterilor, nu ne îmbolnăvește. Carevasăzică, nu toată lumea fumează netimbrat în pandemia de Covid-19, așa cum s-ar fi crezut.

* Nu e o glumă, abia urmează după. SRI a anunțat pe site-ul propriu și pe pagina de Facebook că "angajează personal cu studii medii sau superioare, cunoscători ai următoarelor limbi străine: albaneză, arabă, armeană, azeră, chineză, coreeană, dari, ebraică, georgiană, hindi, kurdă, pashtu, persană, punjabi, rromani, rusă, sârbă, tătară, ucraineană, urdu". Mă frig mâinile, i-aș suna pe băieții cu ochi albaștri ca să-i întreb de ce au rețineri să angajeze vorbitori de limbă engleză, ca subsemnatul. Mă simt discriminat și cred că voi intra în concediu medical.

* Interpreta Irina Loghin, ajunsă la vârsta de 81 de ani, s-a vindecat de Covid-19 și este pregătită să urce din nou pe scenă. Asta anunță artista. Abia aici aș avea o problemă, căci mă așteptam să se facă bine (are Dumnezeu grijă de toată lumea): de ce iarăși pe scenă, doamnă Irina? Vine iarna, pregătiți-vă de bradul ăla!

* O știre devenită virală e stinsă cu furtunul de IPJ Ilfov, instituție care comunică oficial că lucrurile văzute de toată lumea nu există: edilul-șef din Voluntari și iubita sa Albinuță nu și-au însoțit copiii în clasă în prima zi a anului școlar. De fapt, cei doi nici n-au copii, au uitat autoritățile să ne informeze.

* E loc și pentru un bezmetic, altfel nu i-aș spune, e treaba lui CTP să înjure. Primarul din Sângeorz-Băi și-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile ridicate. Iar noi ne pregăteam de fonfleuri.

Citit 1127 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2020 21:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.