Sângeorz-Boi

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Trăim o poveste de Sângeorz-Boi, oricât de mult mi-aș fi dorit să-i deleg sarcinile murdare gazetarului Cristian Tudor Popescu. Nenea ăla, primar în funcție și candidat pentru un nou mandat, are tupeul de a acuza presa de manipulare, soția dumnealui devine o nefericită vedetă și mi-e teamă că adversarii politici fraternizează cu baubaul. Nici nu ne dorim ca țara să se îndrepte...

* Să nu omit un aspect esențial: edilul Ogâgău de la Sângeorz e pe cai mari, spune că nimeni nu-l va învăța pe el să-și crească odraslele, cu toate că există probe contrare evidente. Și-a umilit fetița și promite de pe afișele electorale că le va fi bine concitadinilor. Cred că și interlopii tremură de frica lui Ogâgău. Tremură că nu va mai ieși primar și nu vor mai avea pe cine să controleze în zonă. 

* Oricât de incredibilă ar fi informația, iat-o, trebuie să ne descurcăm cu ea! Un deputat și un primar din Republica Moldova au tăiat panglica unui WC dintr-o școală gimnazială. Corect ar fi fost s-o taie cu laxative, alt detalii vor trece ca neobservate.

* O femeie a intrat într-o sală de jocuri din București și a plecat cu 3.000 de lei, după ce a bătut-o pe casieră și i-a furat banii. E a treia doamnă furioasă din ultimele trei zile, după constănțeanca de 22 de ani care a aranjat polițiștii ca pe sacii de grâu și după Margherita de la Clejani. Ceva se întâmplă, plutește un gaz misterios în atmosferă. Mi-e frică să plec acasă, mi-am adus aminte că-s căsătorit cu o femeie.

* Meciul de fotbal din Serbia de acum două zile, Topola cu FCSB, a fost precum campania electorală curentă. Unu la unu, copie fidelă! Nici bine nu-ți promite candidatul c-o să scapi definitiv de veceul din fundul curții, că iar îți vine să te duci.

* Altfel, angajații lui Gigi Becali și niște tăietori de lemne din fosta Iugoslavie (Doamne, ce săraci ai soccer-ului!) au ținut oamenii ăia de la UEFA treji aproape de 1 noaptea. Europa nu putea să doarmă din cauza instalației de nocturnă din Serbia, mai era și hărmălaie, că s-au dat peste douăzeci de goluri, cu tot cu penaltiuri.

Citit 991 ori Ultima modificare Vineri, 18 Septembrie 2020 17:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.