Păcat de tușul vărsat!

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Masca pe gură și pe nas în aer liber, aceasta fiind o decizie de ultimă oră a comitetului local de speriat pandemia, mă pune într-o situație jenantă. Vreau doar să întreb unde se mai găsește aer liber în Galați. Va costa și acela, vă mulțumesc!

* Nu contează că în orașul reședință de județ nu sunt la fel de multe cazuri de infectare ca în zonele așa-zis roșii, în care o asemenea măsură nici n-a fost luată în discuție. Contează că prea puțină lume se revoltă în fața unui act istoric ca acesta, în care nici nu mai contează dacă rujul nu ți se asortează cu rochia decoltată. Sau dacă ai buzele crăpate...

* Și aș spune că e aproape neesențial că Andi Manciu, șeful Grupului de Comunicare Strategică de la București, nu are studii superioare. Dacă ar fi fost importantă o asemenea informație, am fi descoperit-o pe canalele mainstream ale României. Nț, nu circulă o asemenea veste, altfel e oficială, o confirmă SNSPA. De ce să nu omitem un asemenea detaliu, vreți să nu mai creadă românul de rând în cotele apelor Dunării de la ora 13? Ar fi păcat pentru tușul vărsat.

* Locuitorii din satul brăilean Drogu (prima parte a informației este reală) sunt obligați să poarte masca și pe gură. Asta, ca ironie a sorții. Altfel, salut poziția primarului de la Brăila, Marian Dragomir. Bravo lui!

* Președintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunțat că va deschide lista partidului pentru Camera Deputaților la București. "Președintele partidului candidează în Capitală", a spus Șică, ca explicație pe care nu i-o ceruse nimeni. Statistic vorbind, ai mai multe șanse să intri în Căsoaie ca deputat, că-s mai multe locuri. Ți-e teamă, amice, că nu vei fi ales ca senator nici de pe primul loc? Ai o problemă. Poate o depistează Manciu de la grupul de numărători strategici.

* Sunt un mare ticălos, dar nu mă pot abține. Dumnezeu să-l ocrotească, despre răposați numai de bine. Un fost șef al Curții Constituționale s-a dus până dincolo, iar țara scapă de plata unei pensii uriașe. Astfel, ne-am putea repara ratingul de republică. Băi, alde Standard&Poors, nu ne împingeți o vizită?

Citit 1127 ori Ultima modificare Marți, 13 Octombrie 2020 16:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.