Alergiile parlamentare

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Cu toate că Organizația Mondială a Sănătății nu recomandă o asemenea trăsnaie, unii dintre compatrioți se mai și fotografiază alergând cu masca pe figură. Nu selfie-ul e buba, ci faptul că bucata de pânză se umezește după primele sute de metri parcurse, în funcție de rezistența și antrenamentul fiecărei persoane. Din nefericire, unora le-a dispărut și ultima fărâmă de rațiune. Prelipceanule, Mândruță, aveți și voi partea voastră de vină, i-ați prostit pe oameni, mă! De pildă, eu nici nu mai știu cum arătați, am uitat de canalele de știri de pe telecomandă. Ne-om vedea la următoarea pandemie, sper să fie transmisă în 8K...

* Președintele Iohannis a fost aproape încuiat de o întrebare a reprezentantei cotidianului Libertatea, la deja obișnuita conferință de presă hebdomadară. Neprofesioniști, nu alta! La personalul de la Cotroceni al sibianului mă refer - cum să-i permiți oricui să-i strice feng-shui-ul primului om în stat? Să li se retragă acreditarea, Libertatea trebuie să revină degrabă la fata de la pagina 5, nu de presă onorabilă avem noi nevoie!

* PSD-ul își permite să lucreze numai cu medici pe listele pentru Parlament. I-a luat pe Rafila și Streinu-Cercel, a renunțat la Bacalbașa, apoi l-a înregimentat și pe Azamfirei. Ciolacu îl prezentase drept Ambrozie, i-a încurcat numele, nu mare lucru... Prin urmare, nu urmează alegeri, așa cum am fi fost tentați să credem, ci alergii parlamentare.

* Site-ul Prefecturii Capitalei este nepermis de prietenos. La secțiunea "Situații de urgență" apare o trimitere la o platformă cu produse naturiste pentru sănătate, inclusiv pentru o viață sexuală ireproșabilă. De unde și vorba „Ce are platforma cu Prefectura?”

* Altfel, am o problemă când foștii polițiști ajung fie în Parlament, cazul lui Coarnă (pricep că are șanse, e primul pe lista PSD Călărași), fie pe funcție de prefect. Se întâmplă la București cu Berbeceanu, iar Galațiul a trecut deja prin această încercare - Hristache e numele reprezentantului Guvernului în teritoriu. N-am o problemă cu niciunul dintre ei, doar mă întreb unde au dispărut politicienii de carieră. N-o să mă gândesc la vreo distopie, cu polițistul prefect și chirurgul senator. Nu încă.

Citit 1124 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2020 18:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.