Vouchere pentru Emy

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu-mi stă în caracter să încep cu chestiuni din afara granițelor, însă imaginile cu Giuliani, fost primar de New York și actual avocat al lui Trump, sunt neverosimile. Transpirase omul atât de tare încât a început să-i picure vopseaua de păr. Din cap și până la glezne! Mi-a fugit mintea la Gabriel Dorobanțu, Petre Roman și la încă două-trei batalioane de bravi bărbați ai patriei care au pierdut războiul cu încărunțirea. Au fost învinși, s-au înrolat în tabăra adversarului.

* Altfel, am apreciat mesajul de ieri trimis de ISU pe telefonul din dotare. Am gratulat intenția, zumzetul și talentul scriitoricesc, m-au auzit și vecinii. CNA-ul m-ar fi interzis vreo două luni de zile...

* N-am contestat niciodată existența virusului venit pe lume în 2019, dar sfaturile din toamna-iarna lui 2020, cele mai multe fiind bazate pe spălatul mâinilor, mi se par penibile, ba chiar ieșite din sfera normalului. E și puțin circ pe mulți bani, bătăi la tobă dup ureche... Nene, pentru asta m-ai deranjat, cu riscul de a mă speria îngrozitor? M-a învățat mama să dau cum trebuie pe falange și nu cred că m-a înfiorat vreodată această povață. Dragi autorități, why don’t you get a job?

* Inspectoarea Emy, dansatoare din buric la bară, a câștigat concursul de angajare la DSP București. Presa centrală scrie că sportiva (oare se încadrează în această categorie?) ar fi devansat doi medici de specialitate. Concluzia nu poate fi alta - dansul din ombilic nu e pentru oricine.

* E bine, totuși, că pe timp de criză încă mai apar locuri de muncă. Sper ca duduia Emy să beneficieze și de vouchere de vacanță, nu doar de leafa de bugetar.

* O româncă sus-pusă - cu funcție, cum ar veni - a făcut o declarație spumoasă: "Să te ambiționezi să faci târg de Crăciun acum, în plină pandemie, este ca și cum i-ai arunca pe români în ghearele morții.” Ar mai fi zis ceva, simt asta, dar trebuia să mai împartă niște pliante, doar ne aflăm în plină campanie electorală.

* De fapt, nu știu dacă doamna chiar se gândea la Crăciun sau la Halloween. Faza cu ghearele morții m-a deturnat într-un fel.

Citit 1001 ori Ultima modificare Vineri, 20 Noiembrie 2020 23:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.