Nu prea des(zăpezire)

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Fiind încă ditamai campania electorală, slalomez printre sigle și nume, însă mă bucur că pot pune la borcan nenumărate enormități emise de aleșii neamului. Și de cei care mereu candidează în van. După scrutinul din decembrie, dacă tot o să rămânem mai multă vreme la gura sobei (am fost printre primii cu previziunea asta!), vom avea vreme să le analizăm pe îndelete.

* Mă gândesc la angajații CNAIR care solicită salarii mărite, ei amenințând că altfel nu vor deszăpezi drumurile. Deszăpezire, cu S înainte de Z, obligatoriu, cu toate că nu-i poți obliga pe cei care împrăștie material antiderapant să vorbească în condiții gramaticale ireproșabile.

* Întreba-m-aș unde văd oamenii de la Compania Națională de Autostrăzi omăt pe rute, că nu mai ninge la șes de ani buni. Carevasăzică, amenințarea lor e suavă. Ar fi prins mai bine un blestem.

* Ah, să nu omit un aspect fundamental. După alegeri, mă tem că lefurile drumarilor, dar nu numai ale lor, vor scădea. Prin urmare, ar fi bine să zică sărut mâna dacă vor încasa aceiași bani. În plus, atunci chiar ar merge câteva rugăciuni la Cel de Sus - dacă tot nu li se va umfla fluturașul de hârtie, așa cum își doresc, nici să nu fie troiene pe jos. Muncești ca nebunul pe un salariu înghețat?

* Mike Tyson, un cetățean din America, a slăbit 45 de kilograme ca să urce din nou în ring la 54 de ani. Se va întâmpla în weekend și nu prea e de pierdut o asemenea șansă. Tyson e un soi de Theodor Meleșcanu, care abia la 80 de ani și-a dat seama că nu mai are rost să-și irosească timpul prin Parlament. La fel de viguros pare și Mike...

* Artiștii, după ce i-au înmânat Guvernului o petiție destul de grea, vor primi niște bani. Și trupa Voltaj merită sprijin de la Executivul neamului. Dar mai întâi trebuie să recunoască: muzica sa n-are absolut nicio treabă cu rockul. Chitara e pentru altceva.

* Fanii echipei de fotbal Dinamo București îl caută pe investitorul spaniol care a preluat clubul fără să facă nicio plată. Așadar, începe Campionatul Mondial de Expediție.

Citit 596 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2020 18:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.