Politichie, nu pandemie

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Ministrul Sănătății a anunțat în weekend că vom primi cu toții vaccin, așadar nu trebuie să ne mai ambalăm. Nu vă supărați, domnule, dar niște globulețe nu puteți să ne aduceți? Și, dacă tot veniți pe la fiecare, poate ne echipați și bradul ăla nenorocit.

* Regret, dar nu mă ajută, că am ratat meciul de box de duminică dimineață, cu Tyson în prim-plan la 54 de ani. Mă temeam că-l va comenta Mironică, dar putea să-și dea cu părerea însuși măria sa CTP-ul, ins atotștiutor și deloc binevoitor (sau poate hipsterul influencer Mândruță), că tot merita osteneala. Altfel, rămân cu gluma raperului Snoop Dog, nene, ăștia doi arată ca unchii mei bătându-se la un grătar. De unde înțelegem că marele Snoop chiar are bunici în România, dacă mai țineți minte eroarea sa de conectare/comunicare de acum câțiva ani...

* Intrăm în ultima săptămână de campanie electorală, s-a îndurat Bunuțul și vom scăpa de corvoadă. Sâmbătă dimineață, într-o piață din oraș, era să iasă ditamai cafteala (Mike, de aici să te fi inspirat, mă!) între doi cetățeni preocupați și echipa de campanie a unui partid. Se certau și înjurau prin măștile alea, mi-a fost milă de bietele bucăți de tifon. Nici pandemia asta nu-și poate face mendrele până la capăt, o sugrumă microbul politichiei dâmbovițene. Sau covurluiene, ca să mă adaptez. 

* În opinia unui renumit psiholog, lucrul de acasă nu e chiar atât de util: "Lipsa de contact poate să afecteze negativ performanța profesională." Deh, n-o mai vezi pe noua colegă, nu te mai tachinează fosta iubită de la birou de care nevasta încă n-a aflat... Și e bine nici să nu știe. Așadar, telemunca e  închisoare, nu alta.

* Merge și una din exterior, luată direct de pe agențiile de presă. Compania aeriană rusească low-cost Pobeda este răspunzatoare de schimbarea de traseu în formă de falus realizată pe parcursul cursei Moscova-Ekaterinburg, manevra fiind menită să arate susținerea pentru căpitanul echipei naționale de fotbal, implicat în ditamai scandalul sexual (cred că l-am pomenit săptămânile trecute). De aici se înțelege că lui Vladimir Putin nu-i place numai hocheiul.

Citit 638 ori Ultima modificare Duminică, 29 Noiembrie 2020 15:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.