Leru-i premier

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Aș începe cu recomandarea de acum două zile a Organizației Mondiale a Sănătății, chestiune prin care ni se inoculează că masa de Crăciun va fi organizată în aer liber sau cu masca la gură. E un mesaj dubitativ - cum să bag la ghiozdan salată de bouef (făcută cu carne de pui, să fie mai ușoară la digestie), dacă trebuie să respect anumite norme?

* OMS recomandă să stăm cu geamurile deschise în zilele de sărbătoare. Da, există un mare avantaj: așa ar putea să intre Moșul cu tot cu reni și cu întregul parc auto de sănii din Laponia. Că n-o să mai apreciem gestul său, înghețați de frig fiind, e altă poveste...

* Chiar m-a întrebat feciorul din dotare: „Tată, tu o să stai pe aceeași latură cu noi la cina de Revelion?” Nu-l credeam atât de meticulos, de riguros. Deh, a mai crescut și el. Am impresia că a întrebat ceva și de strada pe care mă voi afla.

* „Nu modificăm regulile în noaptea de Revelion. La miezul nopții ieșim pe balcon, ne uităm pe geam, ne uităm la televizor.” Declarația care miroase a ceaușism târziu îi aparține lui Raed Arafat. Măcar de-ar fi reușit un update la Moartea Căprioarei, că și-a dat duhul tocmai în 2020. Mă uit la televizor și plâng. Mă uit.

* Dar poate că n-am chef de televizor, eu prefer scrabble online. Mă obligă șeful DSU să urmăresc programul dintre ani realizat de Dan Negru și maneliștii săi?

* Gândacii de bucătărie mișună prin studioul televiziunii Digi 24. Nu știu cine i-a remarcat, însă am văzut și eu o fotografie în care unul dintre ei circula cu atenție și îngrijorare pe lângă broșa unui medic aflat în ditamai talk-show-ul. Carevasăzică, afacerile de bucătărie internă de la RCS-RDS au escaladat. Să intervină Protecția Animalelor!

* Când vom avea Guvern? E o întrebare legitimă, dar mă tem de următorul răspuns, ar putea fi oferit de orice politician cu minime cunoștințe: ne va fi oferit abia atunci când va mai fi ceva de guvernat pe aici.

* Orban pare un soi de Hrușcă. În plin decembrie și-a luat chitara și a început să cânte că iarăși vrea să fie premier. Leru-i ler.

Citit 883 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 00:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.