P și celelalte litere

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cantina Palatului Parlamentului, căci acela nu e nicidecum restaurant, practică tarife scandaloase, or aceasta nu e o vreo știre. Sunt ani verzi de când ni se confirmă acest lucru. Doar constatam că o ciorbă face aici 2,75 lei, adică ți se ia pielea de pe tine. De găină, cum ar zice doamna Andra de la „Românii au talent”.

* Și șalăul este ieftin, porția costă aproape 5 lei, însă de data aceasta sunt nevoit să le iau partea senatorilor și deputaților. Bre, șalău să le dai analiștilor politici, nu demnitarilor! Ei merită somn, somon, crustacee și alte nebunii, nu vietăți care pot fi cumpărate și de amărâții care i-au trimis acolo. Mâine-poimâine, le dăm, ptiu, și scrumbie...

* Totuși, unele caractere care au pătruns în ditamai clădirea din inima Bucureștilor nu pot fi hrănite cu o coadă de pește. Tot ceafa de porc este la putere, precum și în opoziție.

* Tánczos Barna, noul ministru al Mediului, a explicat lanțul trofic al defrișărilor ilegale din România, însă mai degrabă a încins spiritele, decât să le calmeze. „Până nu vom găsi această încrengătură dintre un pădurar, un primar, un poliţist, un politician, nu vom avea rezultate”, a declarat UDMR-istul și deja pare că m-a pus la treabă. Mi-a trasat niște sarcini, căci nu miroase a declarație optimistă. Interesant este că toate elementele din ecuația lui Barna (Tánczos, nu tizul Dănuț, cocoțat ca vicepremier!) încep cu litera P. Mi-e tare frică de alte trei care ar putea completa un cuvânt nemilos.

* O companie sud-coreeană - e celebră, dar nu-i voi spori faima - a prezentat un concept de robot care poate recunoaște și ridica obiecte de diferite mărimi, poate pune masa, poate turna vin în pahare și poate ajuta la curățenie. Nu înțeleg de ce asta mi se pare ditamai știrea politică.

* Robotul care pune masa și toarnă vin în pahare, eventual la Bruxelles, poate fi considerată invenție românească. Mă opresc aici. Ar fi păcat să distrug glumița.

* Liderul unui cult sexual din Turcia a fost condamnat la peste 1.000 de ani de închisoare. Bine, bine, dar ce va face acel ins după ce-și va ispăși pedeapsa? Peste o mie de ani nu va mai cunoaște pe nimeni.

Citit 776 ori Ultima modificare Marți, 12 Ianuarie 2021 18:26

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.