Jur, mi-e rușine!

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* S-a vaccinat, nu cred că mai e român care să nu fi aflat (mi-a ieșit rima deoarece ieri a fost și ziua marelui poet nepereche). Pozele grăiesc de la sine, inclusiv rău-voitorii se feresc să spună că cine-știe-ce lichid a intrat în brațul președintelui.

* Altfel, doar că nu are carnea lăsată la vatră, dar nu este acel biceps mirific pe care l-a lăudat ieri Lucian Mândruță. Și alții ca el, fanii săi. Se ține bine Klaus, abia acum înțeleg de ce doamna Carmen umblă numai la minijup. Ultima dată, de sărbători, la minus câteva grade.

* Că tot l-am pomenit pe hipsterul care pe vremuri făcea emisiuni cu Silviu Brucan (îi mulțumesc prietenului Cezar Oană că mi-a reamintit ipostaza, deloc banală!). Lucică a dat ochii peste cap, a scrijelit pe Facebook că și-ar dori și el un asemenea braț bărbătesc. Păi, decât să te dai cu bicicleta și cu ochelarii roz pe nas, mai bine mergi la sala de forță, bre.

* De ziua lui Eminescu, președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, acel deja celebru Iulian Bulai de la USR-PLUS, și-a dat mâna cu o nouă postare virală. A scris că nen’su Mihai, pe care l-a și tutuit fără jenă, ar fi făcut lucruri serioase dacă ar fi prins anul 2021. Nu prostiile comise în acea epocă (e completarea subsemnatului, însă o cred pertinentă). Zice Bulai, printre altele, că Eminescu ar fi semnat petiția „Fără penali în funcții publice”. Stop. Abia aici se vede că n-a citit nici măcar „Capra cu trei iezi” semnată de poet. Taman de la acei penali, dragă Iulică, i s-a tras sfârșitul celui căruia îi spui Mihai, fără să-l cunoști.

* Precizare: mi-e rușine să spun că sunt jurnalist când conștientizez că Eminescu a fost un mare gazetar al României. Jur, mi-e o jenă teribilă. Gazetar? Ah, nu, am greșit, gazetar e CTP-ul...

* Bulai începuse tare de tot anul 2021. Se arătase consternat de programul de Revelion de la TVR, aceeași emisiune comentată cu spume și de o membră CNA. Eh, Consiliul Național al Audiovizualului a decis că n-a fost încălcată nicio lege, că ne este Garcea simpatic au ba. Mi-e indiferent așa-numitul comediant Mihăescu – am o problemă cu suma primită în noaptea aia, destul de mare. În rest, pas.

Citit 911 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021 00:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.