Unde-s textierii lui Vlad?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* "E nevoie ca în spital să fie cald, să nu fie rece, deoarece este greu de suportat.” A, nu, fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi nu și-a lărgit aria de competență, cu toate că pare declarația domniei sale. Truismul acesta, deși poate purta și alte etichete, a fost rostit de însuși ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Să fie bine, să nu fie rău, ai, n-ai mingea, dai la poartă! I-o fi fugit textierul în munți, îl știam mai articulat în Opoziție sau în perioada guvernării tehnocrate... 

* Totuși, dacă nu e rece în spital, nu alunecă nicio pereche de schiuri. E testată, mi-au povestit niște băieți cu adevărat pricepuți. O mai fac și eu pe niznaiul, n-ai cu cine.

* Domnul președinte, ca să revin la ideea principală din rubrica apărută ieri în ziar, a fost duminică la biserică alături de doamna Carmen. Parcă-i și văd pe băieții de la PR-ul Cotrocenilor mușcându-și buzele: „Nț, nț, numai necazuri ne face! Noi îl lăsăm la o defilare, iar el fuge la săniuș. Mare năzdrăvan mai este Klaus!”

* N-o să zic mare lucru despre contractul fotbalistului Messi cu FC Barcelona. Mi-aș dori numai să falimenteze clubul catalan, așa s-ar rescrie istoria acestei discipline.

* Conform unei statistici rușinoase, România e pe ultimele locuri în clasamentul mondial al consumatorilor de alcool. De fapt, e vorba de topul oamenilor care se îmbată tot mai des, ai noștri fiind depășiți de englezi, scoțieni, canadieni și de mulți alții. Uluitor! Îmi este jenă că ne plasăm atât de prost, mai ales că avem județul Vaslui aproape, dar nici de ai noștri nu trebuie să ne ferim. Și totuși... Era să mă pripesc în a trage concluzii - de ce să te îmbeți mai des, ca să nu ai ce duce la gură a doua zi? Consider că specialiștii care au făcut acest studiu, niște fușeriști, au amestecat amatorii cu profesioniștii.

* Mișcarea ”Black Lives Matter”, în definitiv un partid politic (ne ascundem aiurea, nu-i așa?), a fost propusă la Premiul Nobel pentru Pace. Și merită acest premiu, doar n-a distrus degeaba atâtea statui din Statele Unite ale Americii. Cu duhul blândeții și cu zâmbetul pe buze le-a pus la pământ, altfel nu s-ar fi calificat la această categorie.

Citit 814 ori Ultima modificare Luni, 01 Februarie 2021 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.