Mămăliga și pârtia

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Serios, mi-e și milă de președintele României, de domnul Klaus Iohannis. După zumzetul din social-media (și nu numai de acolo), l-a certat îngrozitor doamna Carmen: „Ți-am zis, Klause, să nu te duci la schi, că te vede lumea, dar tu nu, Batman, Batman...”

* De fapt, soția șefului statului și-ar fi dorit în Dubai, ca orice femeie care se respectă. La șoping, nu la dat cu bucățile alea de fier care ar fi nepermis de folositoare la afumat slănina.

* Gura lumii zice că Iohannis a auzit-o de pe pârtie pe profesoara alături de care conviețuiește: „Klauseee, hai acasă, e gata mămăliga!” Totuși, n-a explodat.

* Marian Vanghelie, fost primar de sector bucureștean, a aflat de la Poliție numele celor doi pungași care l-au prădat acum un an. Printre obiectele de lux se afla și tabloul “Cap de copil”, semnat de Gheorghe Petrașcu, capodoperă care valorează aproximativ 100.000 de euro. M-am blocat: de unde naiba a avut Vanghelie bani ca să pună mâna pe așa ceva? Hei, forțe de ordine, dați-le drumul celor doi și umflați-l pe Marean!

* Iarăși apelez la folclor. Se aude că un alt tablou i s-ar fi potrivit de minune fostului social-democrat: „Cultură de copil”.

* Să fii primar de sector vreme de 15 ani și să ai averi pe care un om normal le-ar strânge în două vieți, abia acesta mi se pare un subiect, nu coada de la fast-food-ul din București, șandrama care le-a dat oamenilor burgeri pe degeaba. De fapt, stați așa, are și această poveste o sevă aparte - când nu e îmbulzeală pe motiv de moaște, merge, nu se răspândește gândacul invizibil.

* Vorba cuiva, mulți tineri erau în acea grămadă sunt românii care mâine ar trebui să ne plătească pensia. E doar o metaforă, legea va fi schimbată și vom munci până la 137 de ani.

* Una dintre cele mai povestite emisiuni de televizor, show-ul domniței Denise Rifai, rulează tot felul de personaje, care mai de care mai fascinante. A fost Bombo Năstase, apoi Dan Bittman, Cristi Borcea și - mai nou - un soi de rege al manelelor, Vali Vijelie. S-ar cere și venirea lui Elon Musk, nu putem să închidem atât de prost cercul.

Citit 911 ori Ultima modificare Marți, 02 Februarie 2021 18:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.